Vidim da Oxi gleda temu, ja bi tija čut njena iskustva s curama ako je to u redu. ;;)
taman pisem za disko u pragu na tri kata koji je netko spomenuo, mislim da smo svi koji smo ikad bili na maturalcu tamo isli. Dakle kao i obicno red za zenski wc sve do hrvatske granice, i sad meni je presa ic i pukne mi film i udjem unutra ko furija preko reda. pregledam wc, jedan booth ispovracan, drugi ne radi, treci vidim zauzet od stoljeca sedmog. i skontam unutra dvoje ljudi. i ja nemogu, vicem odite se sexat u muski briga me tko je spustenih hlaca kad se mora ic mora se. i iznutra nista ignore, popnem se ja na skoljku do i pogledam sto se radi. i sad vidim jednu kolegicu iz skole i naseg vozaca autobusa a ona kleci, nije ga prosila jel. uzmem vode iz slavine i pocnen ih spricat. nista. ne trzaju oni. odustanem i vidim na podu ispod upaljac i 20 eura ispod njih, uzmem to i odem na kat na wc, platim rundu pive jedno 20 ljudi tamo i odem u hotel. kasnije sam cekala da me pita da joj vratim upaljac posto sam ga koristila jos 3 dana nakon toga i to jos pred njom, nije nista rekla. mozda ju je bilo stid.
edit: sto se vlastitih iskustava tice, mislim da cu ostat suzdrzana.