Cura, bivša od frenda, javi mi se i pozove na cugu. Ja sav nabrijan reko ajde idemo na cugu, nasli se mi na Trgu(Zagreb) i sad ja ocekivao idemo mi na Tkalcu il negdje popit cugu, a ona lagano za ruku i kaze "znam ja jedno dobro mjesto u centru". Ja reko ajde i na kraju usred bijela dana, zavrsili u parkicu ispod Strossmayerovog šetališta i odradili svoje. Ja otišo doma, a ona samo dalje s frendicom na pice..
Maturalac, prva vecer, pozvali 5 dobrih picki u sobi i ja vec zaspreho ovu najbolju i kao ici cemo van u klub, one krenula ranije i mi jos ostali popit pokoje pice. Ja vec fino urokan i nisam bas pri sebi, kad pored sobe prolaze cure iz mojeg razreda koje su bile ono ajmo rec loše. Naravno mi uljudni pozvali ih na pice i lagano se pocela praznit sobe, dok nije ostao frend, ja i ta mala. Jos uvijek nezz iz kojeg razloga, ja nju pitam dal ima decka i ona kaze da nema, a ja na to "jel ti mogu kako pomoc oko toga" i sljedece sto znam je da tjeram svog frenda iz sobe i rješavam tu odvratnu malu. Onu najbolju picku kasnije prakticki nisam vidio jer me sva uvrijedena, pošteno isprdala.
Bili na party kod cure iz razreda doma i igrali, drinkopoly il kak se vec to zove, al smo ga mi jos pogoršali pa je tu bilo svega. I nakon nekih sat vremena zajebancije, skidanja i svega živoga, mala kod koje smo bili, dode do mene i stavi ruku na mog "frenda" i kaze kako provjerava kakvo je stanje, na sto sam ja odgovorio da bi trebali otici u drugu sobu da provjeri. 10 ljudi oko nas, mala pristala i mrtvi hladni se digli od stola i samo u drugu sobu, sljedecih 20 minuta cijeli stan je bio u takvoj tišini, a jedino što se culo je bila ona i krevet. Mozete zamislit sprdnju i zajebanciju, kad smo se vratili nazad.
Imam jos par prica sa trenutnom curom, koja mi zapravo nije cura, al ono fer sam pa necu. Nego me zanima, jel ova tema samo za anegdote ili moze poslluzit kao terapija za sjebane situacije???