• Gaming Vijesti
  • Procurio je novi Xbox bez diska i s potpuno novim kontrolerom koji uzima najbolje od svih

Zero

A slusaj horrizon pa gow pa evo starfield sve dolazi bez diska.

Gamad

wooddiebone PS5 disk i digital su iste konzole.

Nisu iste kao što i Series S i Series X nisu iste.

I dalje ne kužim kako je to MS usvojio od Sony-a ako je Sony izdao obje verzije konzole i dao ljudima da biraju, a MS će izdati samo digital-only verziju konzole.

Brijac

Izdat će digital only verziju, a disk verzija će ostat.

Ovo nije zamjena za SeX nego usporedan proizvod isto kao PS5 i PS5 Digital.

Ja sam kupio Series X umjesto S zbog performansi, a ne diska. Da je postojao Series X bez diska bio bi jeftiniji i kupio bi to.

wooddiebone Je li to potvrđeno od MS-a? Može link neki ako je, jer ovdje ne vidim da se spominje.

Edit: Ne zaboravi da je to firma koja je doslovno u zadnji tren odustala od always onlinea na XO zbog burne reakcije gamera na način da se skidala zakrpa koja to fixa.

Pojma nisam imao da vas toliko još uvijek koristi diskove i da vam je to bitno.

Zero

Doslovno piše u članku na kojem komentiraš.

Kodnog imena Brooklin, Microsoftov novi Xbox planira se za jesen iduće godine. Radi se zapravo o novom Xbox Series X, manji, elegantnijim i bez diska, ali s identičnim hardverom.

wooddiebone Ok, a sad ti ponovno pročitaj što sam ja tebe pitao i koji si ti meni odgovor kvotao, a što si prije toga napisao. Ne znam i dalje gdje si izvukao potvrdu da će paralelno oba Xboxa i dalje proizvoditi nakon što uvedu novi. Uostalom, cijena je identična, pa barem očekujem da srežu cijenu starom prije nego ga izbace iz ponude, ako ga izbace, jel.

prvi je izgledao ko mini frizider, ovaj izgleda ko ruter 😃

Baš imamo dvije krajnosti sa dizajnom konzola ovu generaciju.

PS5 je overdesigned, a Series X underdesigned.

Rekao bi da je najbolje dizajnirana konzola ove generacije Series S i nadam se da ćemo iduću generaciju vidjet malo konzervativniji dizajn od Sonya, a malo više mašte od Microsofta.

Iako, svake godine sam sve manje gamer. Pitanje hoću do next-gena uopće htjet kupit ikakvu konzolu.

wooddiebone Series S je jedna od najruznijih konzola ikad izgleda kao ploca za kuhanje… Dok mi XBX izgleda odlicno