eraserhead Super sto su povećali cijenu usluge i sukladno tome povećali kvalitetu igara. Kako netko reče..ovo je gore od onog taloga što ostane na dnu septičke jame. Fuj.
Tuhy Baš loš mjesec, eventualno Nier. Za Contru sam pogledo reviewe, čini se smeće. Al zaboli me, 2-3 mjeseca ću imat gratis, a razdoblje je sad prenatrpano hitovima, ionak ne bih stigo igrat Plus igre. I dalje su gramziva stoka.
member Lead igra im je PS4 remaster. Meni čak većinom budu zanimljivije one igre koje ne ističu ali sada je tu ponuda baš loša. Baš mi je drago što sam se odlučio produžiti prije poskupljenja. 🤦♂️
Deadwalker Meni se Premium obnavlja idući mjesec (godišnja pretplata) - sada ne znam hoće li to ići po novoj cijeni ili će mi besplatno produžiti (budući da još nisu riješili prebacivanje Storea na EUR)? 😅 Super za Nier (nisam ga još igrao), ostatak ponude je loš, doduše, ima već dosta toga od prije što nisam još taknuo pa se neću buniti.
Fenix Deadwalker Meni se Premium obnavlja idući mjesec (godišnja pretplata) - sada ne znam hoće li to ići po novoj cijeni ili će mi besplatno produžiti (budući da još nisu riješili prebacivanje Storea na EUR)? Produživat će ti besplatno na mjesečnoj bazi do uvođenja eura EDIT: I sad dolazimo do apsurda s eurom. Da Store radi, produžili bi ti po staroj cijeni. A ako proradi u prosincu (ili bilo kad poslije 6. 11.), ni kriv ni dužan morat ćeš platiti novu veću cijenu
Deadwalker Fenix sumnjam da će uvesti euro na store prije 1.1., inače moraju imati dvojni prikaz cijena.
Deadwalker Fenix mislim da ću prije toga sam produžiti po staroj cijeni, doduše ne kao onaj lik do 2050. 🙃
LokiTina15 Za cijenu koju plaćamo ps plus extra i premium,jako sam razočaran sa ovo mjesečnim igrama, već sad od kako je Sony PlayStation podigao cijene ps plus pretplate,ljudi prodavaju svoje PS5 konzole i kupuju Xbox S ili X a I ja gledam da isto pređem na Xbox i to nakon skoro 30 godina vjernosti prema Sony Playstationu.
articoka13 LokiTina15 ma tko to molim te prodaje sony da bi uzeo xbox a da mu je jedini razlog pretplata? Daj ne lupetaj. Ionako se svi zale otkad je ps+ kaj moraju placat za online igranje iako su platili igru pa su i dalje tu..
LokiTina15 I Sony PlayStation nam je obećao ali lagao da će PS5 imati mogućnost igranja PS1,2,3 igara a nema, osim ako imaš ps plus premium pretplatu I to samo igre koje oni daju.