Kad se forum koji je 80% ako ne i više orijentira prema Sony brendu i igra na PlayStation konzolama lomi oko AAA ekskluzive da li je dobra ti treba dati sasvim solidnu sliku o tome kakva je igra zapravo. Metacritic i slične stranice uzimam kao objektivno mjerilo samo kad me jednog dana pukne pomračenja uma. Jedino mišljenje koje priznajem jest od ljudi koji su kupili igru i koji su odigrali igru.
Dao sam ti konkretne argumente zašto igra ne valja i zašto valja. Ja čekam kontra argument koji je kako si ti rekao, nula. Igrao sam Ghost of Tsushimu u obliku svakog Assassins Creeda i ta se igra niti po čemu je ističe od tog serijala ili njegove derivacije u obliku stotine drugih igara osim po art stilu i kao što sam rekao settingu. Ja se u potpunosti slažem sa FFA recenzijom gdje bih toj igri dao maks 7.5/10. Stime na umu, meni je osobno puna kapa “sasvim solidnih” akcijskih avantura koje igramo po istom kalupu već zadnjih 15 godina. Za publiku sam siguran da će se nešto naći, samo što to nije ista publika za koju je igra ciljana. No to je to od offtopica sa mije strane.