Ja sam prije 2 god odustao od plusa, i iskreno nefali mi nimalo. Bilo je interesantno dok je bio manji izbor igara, losiji saleovi, pa i bolja mjesecna ponuda free igara. Kako je vrijeme odmicalo sve mi je jasnije bilo da gotovo nista neigram sto daju, nezanimaju me online igre vise, pa reko nema smisla da bacam pare…
Poskupljuje PlayStation Plus
[deleted]
ovo je opravdano i potpuno ocekivano poskupljene s obzirom na inflaciju i sve ostalo. Sony nam svaki mjesec daje odlicne naslove i ovih 60€ sto je do sada bilo za godinu dana je doslovno bio steal.
Ps plus nam nudi toliko toga da ne vidim kako itko moze biti protiv ovog povecanja cijene.
Zajebavam se, i ja se pridruzujem jebanju, nabijem ih na povecanje cijene. Da mi ne treba za online igranje ne bi ga nikad uzeo.
A mislim, "prisiljen" sam radi onlinea, pogotovo znam da ću MK1 halat gro sati, al nije u redu ako kvaliteta usluge ostane na istoj razini.
22 / 26€ & 165 / 195 kn je ipak osjetna razlika u cijeni, ne radi se o 3-5€, što bih još proguto i ne bi imo nekog prevelikog razloga da ih pljujem. Ovakvo poskupljenje moraš opravdat nečim. Tipa, day malo jače igre Day 1 na Extri, makar znamo da si ne mogu to priuštiti
Ovo je baš šamar i jebeni minus
[deleted]
Tuhy predstave 3 jadne igre za iduci mjesec i skupa s njima najave poskupljene, bas fail
Bravo sony, al kako je reko kolega gore vec bitno da je jos kuna u opticaju.
Da ti netriba ps+ za online igranje nema sanse da bi uzima, kupio sam extru odigra sve zanimljivo u 1-2 miseca i sad pitaj boga kad cu opet skinut nesto od extre/essential igara… Jednostavno nisam tip za ove preplate, sad je izasao sea of stars koji je navodno odlican nemam volje ni probat igru.
- Uređivano
Ali mene su neki uvjeravali da su pretplate odlična stvar i da ce promijeniti CIJELU industriju?! Za nas igrače naravno!
No way da se ovo dogodilo i da ce se opet dogodit !
Šokiram sam.
Svakako je kupujem samo na 50% tako da me boli kurac. Ionako ne gejmam.
Nexus brate što uopšte uzimaš na 50% kad ne gejmaš. To kao da staviš tavu na vatru a u tavi ništa xD
Još da uvedu jedan €0,00 tier za online backup save fileova i skoro su respektabilna firma.
Vidiš kaj ti je dosljednost
Uglavnom, dosad se kupovalo isključivo na popustu, ubuduće nijedna druga opcija nit ne dolazi u obzir.
Osim što će "promo" cijena na tim BF il DoP akcijama bit kak je sad ova redovna…
Mrš mater vam, dabogda Starfield imo 100 na Metacriticu
Tuhy a ocito dzaba sve sta MS radi brojke njihove ostaju iste, ja sam mislio nakon one uzasne Sonyeve prezentacije i nakon odlicne XB najave i ubrzog izlaska Starfielda da ce im prodaja konzola skocit podosta al nakraju nista idalje ih sony ubija 3-4/1 … Imam filing da je ovo najaca XB faza, a najslabija PS faza i opet ih gaze. Sta ce tek biti kad Sony krene najavljivati igre a sigruno imaju bar 5 heavy hitera koji se kuhaju u pozadini koje hladno mogu najavit sa nekim teaserom.
Ma mislim "ne gejman", i dalje jesam, ali dosl 30% od onoga kako sam prije.
Volim baciti koju partiju na BF, F1 i ostale, ali nisam ni približno zagrižen u gaming kao prije.
Jednostavno nema prave kvalitete danas ni uzbuđenja oko ičega. Uopće ne kužim hype za neke igre koje izlaze.
Kako zelim da im se napokon obije od glavu ova sranja sto izvode.
Stvarno covik bude žalostan sto je M kupio Activisiona kad vidis kako Sony drzi do nas
poskupit ce i GP iduce godine…sve poskupljuje…da imam opciju da mogu ps5 save file stavit na usb, ne bih ni imao ps+
- Uređivano
Fico Point is, MS ne može prodavati konzole jer ih generalno nitko ne želi pa su izmislili potrebu na tržištu u obliku Game Passa koji ne može bit isplativ samo da bi mogli opravdati postojanje Xbox divizije.
Inače bi rado MS prodavao hardver u istoj količini kao i Sony jer ti je to garantirana zarada, a to svatko želi + loyalty aspekt poslovanja.
Tako da ovo su faux tvrdnje kao "ciljaju drugačije tržište", ne već ne mogu prodavati istu količinu pa su se morali proširiti na druge stvari kako bi opravdali sami sebe. Dugoročno za igrače je to loša stvar i to je svima jasno, ali koga boli kurac.
Zadebilio je Sony ovu generaciju gore nego sa PS3. Tad su jahali na uspjehu PS2, ovaj put PS4, samo za razliku od tada, sad je Microsoft baš šaka jada. Najvaljuju već generaciju i pol evo stižu igre i nema ničega. Eventulano kakvi Redfall.
Ima Sony free pass i biti će tako dok god imaju monopol.