Zero

Nije problem sto nema dobar HDR nego sto ga neke igre nemaju NIKAKO.

A druga stvar, dok sam igrao na LEDu, hajde HDR malo kao popravi sliku. Ali kako sam kupio Oled tek sad vidim pravi HDR i bas mi smeta kad ga igra nema. Osjecam se kao da igram sa suncanim naocalama. 😎🫤

doctorfreak

I jedno i drugo. A ovo su sve igre drugog i treceg reda koje ne bi nikad kupio osim Gears 2 i Ryse koje sam davno presao. Presao sam davno i Gears 1 i NG2B ali su dobili remaster pa sam uhvatio to jer nemam sta drugo.

I sve filmove gledam u HDRu.

doctorfreak

Iz priloženog bi rekao da igra zbog boja.

electronicus

Welcome to the brotherhood, brother from the hood from Another hood brother from the chosen brotherhood.

🚫 Zavrsio kampanju MW III ↘️ Series X

Giphy - Grapple Modern Warfare 3 GIF by Call of Duty

✅️ Zapoceo Fantasian ↘️ PS5 Pro

Odigrao Titanfall 2 na XSX. Igra koja je mnogima, ukljucujuci i mene, nekako prosla ispod radara a zapravo je jako dobra i steta sto se nastavak ne spominje previse :/

Mislim da je jos uvijek spustena na neka 3€ tako da se defintivno isplati odigrati iako je relativno kratka, cca 8h kampanja.

Između ostaloga Helldivers 2.

Na nekih 60ak sati sam i igra od potpune zabave do teškog živciranja zna pogoditi.

Igranje sa vlastitom ekipom kad su dostupni je super a sa nekim nasumičnim zna biti gubitak vremena, baš ono, za log out (zovem sssd drive, tip ga uzme prvi ispred mene i ode na drugu stranu mape, zašto??).

Od ostaloga, prilično iritira kad te nešto baci u zrak dal eksplozija, nebitno, treba ti 3-4 sekunde da se ispraviš na noge, ako imaš sreće, nekad bi znao letjeti po zraku kad bi me gađali kao balon 5-6 sekundi, nebi uopće dotakao tlo i u zraku bi već bio mrtav.

Na kraju, zaista zna biti užitak i komedija kroz misije. Od katastrofalno odrađenih do perfektno usklađenih i koordiniranih.

Ako netko igra možemo skupa, većinom sam u večernjim satima online preko tjedna, ono, odradim trio misija i dosta. Preko vikenda se da i malo više biti ovisi koliko me GAMMA uzme.

Zavrsio Star Wars Outlaws, mogu reci da mi je kad se sve zbroji i oduzme dobra igra. Pratio sam prvenstveno kampanju, odigrao ponesto onih experts misija, nesto klanova i tu i tamo pratio upitnike, ali iskreno dodatni sadrzaj je bas smor u ovoj igri i mislim da ga ne vrijedi bas previse igrati.

Main quest misije se cesto svode na isto, ali su iznenadjuce zabavne i bas imaju onaj pravi Star Wars feel. Prica je ok iako uzasno predvidljiva, glavni lik iritantan do bola. Gameplay je dobar iako bi stealth mogao biti i bolji s obzirom da se oko njega i vrti veci dio igre.

Ono sto me je najvise zivciralo je lockpicking, mrzim taj sustav u ovoj igri, mozda ce nekome sjesti, ali ja sam osoba bez ikakvog osjecaja za ritam, nakon prva 3-4 sata sam prilagodio tezinu lockpickinga da bi pred sam kraj igre ga potpuno ugasio. Mozda se nekome svidja, ali mene je toliko zivciralo da mi nije jasno zasto nisam odmah ugasio nego se 80% igre mucio s time. Zato mi je ono hakiranje u stilu wordle-a bas top.

Sve u svemu solidno, 7.5/10.

Kikiller Da, bila je free na game passu. Humor je specifican , najbolje ces znat hoce li ti se svidjeti ako ti je svidjela serija Rick & Morty. Isti lik je u pitanju, kreator serije i glasovni glumac ricka i mortija. Vrlo slican humor. Meni je bila dost zabavna i smjesna.

bosscorelli

Znači razbibriga lagano, mozak na pašu i udri a? + dodatak humora ( što u većini novijih igara fali kronično)

Kikiller Da. Oruzja su smjesna i komentiraju itd. Ne shaca se ozbiljno igra. Ak je free definitivno probaj.

Kikiller

Lijepo i blesavo. Glupa prica i ne bas smijesno. Najbolje stvari su oruzja i jetpack. 6/10

🚨 ▶️ Nastavio KCD1 nakon 2 godine pauze.

Main quest 15/29 ⤵️

Giphy - Deep Silver Attention GIF by Xbox

Dok cekam dvicu da mi dođe…

Napokon krenuo sa Ender Magnoliom

Neznan kakva ce biti do kraja ali za sad je savrsena.

Ono jebeno najglavnije u prvih 10min dobijes double jump i air dash a u niti pola sata dobijes i fast travel jebeno savrsenstvo. Ovo bi svaka metroidvanija trebala ovako davati

Sniper Elite : Resistance 6/10 - Valjda je 90% igre reciklirano is petice. Petica je bolja. Ali opet, nikad ne dosadi ubijati naciste i fašiste <3

Aliens Dark Descent 8/10 - Dost dobra takticka igra. Ako ste fan aliena onda je i odlicna. Igra je vrlo izazovna te cete htjeti sto vise moguce izbjegavati borbe sa alienima. Sto ima vise pucnjave to je veca mogucnost masovnmog vala aliena i jacih verzija aliena. Takoder morate paziti na stres vojnika koji se dize u napetim situacijama te ako dode na 100% dobijete debuff( ima 3 razine stresa). Stres smanjujete ili sa tabletama koje trose medkit ili se zabarakadirate u prostoriju koju zašvasate sva vrata. Igra je slicna x-com igrama po tome sto idete na misije te imate bazu koju unaprijedujete ,razvijate bolja oruzja , postoji i doomsday clock kasnije. Igra je real time sa mogucnoscu usporavanja vremena dok izdajete naredbe. Na game passu je.

Zavrsio NG2 Black i krenuo sa The Last Faith.

Odigrao sam sat vremena i svida mi se pocetak.

Igra je prakticki Bloodborne metroidvania, atmosfera je odlicna, borba za sad cisto dobra i OST je bas kakav treba biti za ovakav setting. Igrat ce se dalje 🙂