klinjo StarFox_N u zadnjih par dana mi se često ruši Cyber. I ja sam na negde oko 55h, side questove čistim. Još nisam išel do Panam da joj pomognem.
foggy Visions of Mana (PS5) Nemam nešto previše za reći, review ima više. Step up nakon Trials of Mane, no za mene skoro pa jednako dosadno iskustvo. Loša priča, voice acting i likovi, slatkast exploring i mediocre combat. Za odigrati super sjelo, no akcijski RPG ostaje dosada i button mashing, barem u Mana svijetu. Review: https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/visions-of-mana
sanzo Ender Lilies: Quietus of the Knights(PS5) - Solidna metroidvania kojoj ipak fali malo da dođe na razinu najboljih u žanru. Sviđa mi se art i atmosfera te istraživanje sa mapom koja označava prostorije u kojima si pokupio sve. Minus je nedovoljna raznolikost protivnika, monotona glazba i općenito dosta bazičan sustav borbe i upgradea. Ukupno mi se je dovoljno svidila da planiram odigrat nastavak. Sad se igra: Ys IX: Monstrum Nox - Igrao sam jedno dvadesetak sati. Igra je u svemu jako slična osmici, ali je istovremenu u svakom pogledu malo gora od nje. Nije loše, trebalo je bit bolje.
foggy Silent Hill 2 Remake Full Review: https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/silent-hill-2-remake Ne znam što previše reći, ja sam oduševljen. Da ne izlazi Metaphor u ponoć, odmah bih išao na drugi prelazak, a ovako ću nakon te igre. Za mene vrh ponude žanra i osobno u top 3 remake igre. Konami, bravo jebote.
chono Trenutno 20min na dan Outer Wilds i to je to. Prethodno prosao Jusant i Age of Mythology. Tu i tamo pokrenem Anno 1800 i Manor Lords. Ako se ovako nastavi i nakon selidbe, mislim da prodajem sve, account cu zadrzat za neko buduce vrijeme ako me opali zelja
Deadwalker chono imao sam i ja takvu fazu, pogotovo tijekom prvih godinu dana dok nam je dijete došlo u kuću. Fast forward i eto, zadnjih pola godine guštam u igrama kao nikada prije. Nemoj još otpisati taj hobi 😃
DarkPunisher Zavsren SH2 remake, pa da nastavimo u istom tonu survival horrora - Signalis ide slijedeci.
deathwish Odlična RTS kampanja koja je velikim dijelom ko resident evil 3 na neku foru. Dok kontroliras mali broj jedinica i skrivas se od zergova. Teška ko k na momente, al izvedivo.
chono Deadwalker kad ce doci to vrijeme? Ima 4 godine, pita sve vise i sve veci mi je gust igrat se s njim. Navecer se rano gasim, jer sam odabrao nesto zdravije ujutro slijedeci dan. Ne vidim tako skoro da ce se nesto promjeniti i imam dojam da bi bio sretniji bez ovoga. Vjerojatno nakon Stalker 2 ide odluka
Deadwalker chono ma kužim te, jedno vrijeme sam i ja razmišljao u tom smjeru. Čak prodao svoj PC i ostavio si konzolu ako me za nešto lupi volja. No nakon par mjeseci sam skužio da mi fali sve to skupa pa opet investirao u komp. Možda je i to dobar način, uzeti dužu pauzu pa vidjeti ako te zbilja pustilo gejmanje ili ne. Ja se igram navečer sa svojim dok ne ode spavati pa onda kasnije navečer kako me volja. Doduše, moj bioritam funkcionira sa spavanjem od ponoći do 7 ujutro tako da bez problema nađem vremena i za odvojiti sat-dva za igre. Možda da si nabaviš Steam Deck, dosta je jednostavnije nešto odigrati nabrzinu tu i tamo kada se zaželiš, a dobar dio igara iz Steam biblioteke možeš vrtiti na njemu.
chono Deadwalker mozda Steam Deck bi bio rjesenje. Idem spavat oko 10, ali se ustajem u 4:30 i to mi je sjebalo igranje nakon 23h. Najljepsi period je bio doba covida, tada sam bas ubijao dugacke igre bez problema
Deadwalker chono uf, ja nema šanse da idem spavati tako rano (a nije da nisam se tjerao jedno vrijeme jer kao zdraviji život, jel). Čak sam negdje bio našao da postoje različiti tipovi spavača i da je to u genima zapisano tako da svaka osoba mora zapravo pronaći svoj bioritam koji mu najviše odgovara. Meni je ovaj moj super + navečer nađem vremena za sve. Ako mi i fali sna nekada, to kompenziram kroz vikend. Da, probaj možda sa Steam Deckom. Nećeš na njemu igrati naravno s RT-om Stalkera, ali za masu igara je to fantastičan handheld uređaj. Diablo 4 je npr. na njemu fantazija za igranje.
chono Deadwalker evo nabrojao sam 11 igara ove godine, znaci uzas. Manor Lords, Anno 1800, Cyberpunk, Fallout 4, Northern Journey, Jusant, Hellblade 2, Robocop, Age of Mythology, Outer Wilds i Dishonored 2.
chono Zero treba mi nesto generacijski da prodrma, da me natjera na upgrade, besane noci i razuzdanost