Bas me stisnula baustela i obaveze oko kuce u zadnje vrijeme pa nisam bio na forumu a i na xboxu slabo. Evo sto se igralo u zadnja dva mjeseca
Star Wars Outlaws 8/10 - Odlicno sw iskustvo. Ne da je odlicno , nego je meni najbolja sw igra od modernih ( sw battlefont 2 pa nadalje). Neke akcijske sekvence su ko iz filma. Karteli , izdaje , cute kompanjoni, sve je tu. Imajte na umu da sam odigrao tek nakon velikih patcheva, cuo sam da je u izlasku imala problema sa prisilnim stealthom. To nisam primjetio, igru sam igrao kao sto igram hitman igre. Stealth dok me ne otkriju a onda slijedi krvoprolice.
Kingdome Come Deliverance 2 9/10 - Vau. Jedina igra koja me odusevila kao ova je Cyberpunk. Ne znam kaj da napisem, ak ste igrali jedinicu sve ce vam biti poznato i podignutu za razinu vise ( osim combata, neki se zale da je mrvicu pojednostavljen. Da , je ali kad dodete na drugu mapu naici cete na puno spsobnije protivnike cak i medu obicnim banditima ) Ako volite vitezove ,maceve i srednji vijek , nemojte propustiti ovaj masterpiece.