foggy vec sam obrisao.
Evo i Yakuza 7 me lagano zivcira sa stalnim prekidima i tutorialima. Doslovce napravim par koraka i odmah neka cutscene, neko objasnjavanje, skipam ko lud i vjerojatno cu propustiti nesto i bitno, ali ne mogu, memam vise zivaca.
Zato sam dns Huntdown dobrih 2 ipo do 3 sata udarao. To je igra! Cisti gameplay, responzivne kontrole, maestralan art i level dizajn, predivan soundtrack, boss borbe odlicne i raznolike, komentari i dijalozi da se nasmijes, vrlo kratki briefinzi, nema zaustavljanja konstantnog, pacing flawless. Zivili indijanci!
Zero foggy ga voli metiti.
Cini mi se da sam shvatio da zbilja AAA igre, u 95% slucajeva, vise nisu za mene. Jednostavno ne podnosim dizajn tih igara, pricu, cutscene i gameplay do te mjere da sam poceo igrati igre preko one stvari i, ono najgore, da su mi pocele ici na zivce. Odlucio sam odigrati tu i tamo stvarno neki AAA naslov koji smatram da bi mogao biti nesto sto ja trazim poput fromovih igara, eventualno nekih klasicnih jrpga-eva te serijale koje cu uvjek igrati poput Residenta, Gran Turisma, Maria i sl.
Samim time cu puno vise pridonjeti u raspravama jer u zadnje vrijeme samo gundjam umjesto da sam ovo ucinio puno ranije s obzirom da imam ovaj problem sa igrama vec jako dugo vremena.