A to su te Tour igre di zapravo nema nabrijavanja automobila nego su svi manje više isti. Plus je to kaj ima 5 težina pa ti biraj.
LEL, u Assetto Corsi imaš težinu protivnika od 80 do 100% (barem u 1.0 verziji; neznam da li je to kasnije promijenjeno)
Jučer sam baš frenda ''upoznao'' s tom igrom. Može se reći da treba navikavanje. I usput sam kod njega probao i Forza 6 Apex. Imam iskustvo sa serijalom (dvojka, trojka i četvorka), ali bogme, malo sam se namučio ovdje.
Inače...
Odigrao
Lost Dimension i
South Park The Stick of Truth.
O LD-u sam već rekao u drugoj temi; nije nešto posebno WOOOW igra, ali da, bolja je nego što sam očekivao. Odigrao ju 2 puta i definitivno ću još jednom za platinu. Ovako ''fanbojevski'' bih dao osmicu (što zbog atmosfere, što zbog soundracka, što zbog priče), makar je 7/10 nekako realna ocjena za nju (ipak nema nešto puno sadržaja)... što je i dalje dobro, da se razumijemo.
E sad, South Park... nisam prezadovoljan. Da, atmosfera je vjerno prenešena i da, glasovi su odlični, ali prečesti autosave koji se ne može ugasiti (ili može, a ja retaj ne kužim) i koji je popračen užasnim usporavanjem jednostavno ubija igru. Loading prečest. I ne, nije mi sjeban disk ni laser ni neznam što jer sam igru skinuo sa Store-a. Oke, shvaćamo da je to Obsidian pravio, a njihove igre su bugovitije i od Fallouta, ali Isuse Kriste... I previše psovanja ima za moj ukus (a budući da psujem puno - nije nešto s čime se mogu pohvaliti, znam - to govori dovoljno). 5/10
Sad opet započeo
Grim Dawn. To je dobra igra.