jeedah Maloprije sam presao Spyro 3. Kompletirao sam cijelu igru (ukljucujuci i skill pointove). To je bio zadnji Spyro koji nisam igrao i time sam zakljucio Spyro trilogiju.Prije neki dan sam presao Deus Ex: Human Revolution. Bome to mi se nebi dalo platinirat.Dobra igra neke stvari su me malo nazivcirale (retardiran AI i boss borbe prvenstveno), al sve u svemu sam zadovoljan igrom. Jako zanimljiv svijet, svasta se tu izdesavalo.
veigue Krenuo sam sa Lost Dimension.Atlus-ov RPG, što znači weird shit.Dungeon crawler na japanski način. Meni se sviđa zasad.Još sa strane imam i Soth Park The Stick of Truth i Steam verziju FInal Fantasy IX, pa možda i to upalim ako se zaželim promjene. Sad kad sam na godišnjem imam više vremena za igranje nego šitpostanje, pa ćemo to maksimalno iskoristiti.
19marksman89 Zavrsio MGS V i sad krecem GTA V kojeg sam kupio u lipnju prosle godine i jos ga nisam zaigrao.
sincr0 Drugi prelazak Uncharteda 4, ovaj put na Crushing, igra je jos bolja drugi put....Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
ThaUrban Ovaj GRID Autosport kaj je bil na PS Plus je sve samo nije lagan. Možda lagan nije dobra riječ, ali definitivno te drži napetim plus ak pogriješiš usro si. Nema tu Gran Turismo brije ak nemreš dobiti nabrij auto i to je to.
crnisokol PC - uglavnom Banished i tu i tamo Call of Juarez: GunslingerPS3 - nakon Persone 4 Arene Ultimax nisam se još ničega pošteno primio, ali u planu je da dovršim Odin Sphere, a i Sherlocka bi mogaoPS Vita - dovršavam Rocketbirds: Hardboiled Chicken i krenuo Muramasa Rebirth
maverick Zavrsio MGS V i sad krecem GTA V kojeg sam kupio u lipnju prosle godine i jos ga nisam zaigrao.Nisi nista ni propustio...Igra se Persona 4, 40ak sati,a jos tona toga za uraditi,a vremena primalo.Nakon toga se ceka petica za ps4...
crnisokol Zavrsio MGS V i sad krecem GTA V kojeg sam kupio u lipnju prosle godine i jos ga nisam zaigrao.Nisi nista ni propustio...Igra se Persona 4, 40ak sati,a jos tona toga za uraditi,a vremena primalo.Nakon toga se ceka petica za ps4...Pazi da ne dobiješ ''loš'' ending, jer onda propuštaš nekih 20-tak sati igre...
maverick Kak da znam hocu li imati los ending Najpametnije napraviti sada Backup save pa se da ispraviti. Koliko uopce Ima endinga?
sanzo Kak da znam hocu li imati los ending Najpametnije napraviti sada Backup save pa se da ispraviti. Koliko uopce Ima endinga? Ovisi o tome da li točno odgovoriš na seriju pitanja o ubojici. Imaš 2 endinga. Ako odgovoriš točno imat ćeš još jedan dodatni dungeon i pravog bossa.
maverick Kak da znam hocu li imati los ending Najpametnije napraviti sada Backup save pa se da ispraviti. Koliko uopce Ima endinga? Ovisi o tome da li točno odgovoriš na seriju pitanja o ubojici. Imaš 2 endinga. Ako odgovoriš točno imat ćeš još jedan dodatni dungeon i pravog bossa.Super, thanks. Inace volim igre Koje imaju vise zavrsetaka poput silent hilla,Ali nisam znao da je taj slucaj i sa personom. Steta sto Ima tako malo anime cutscena
sanzo Kak da znam hocu li imati los ending Najpametnije napraviti sada Backup save pa se da ispraviti. Koliko uopce Ima endinga? Ovisi o tome da li točno odgovoriš na seriju pitanja o ubojici. Imaš 2 endinga. Ako odgovoriš točno imat ćeš još jedan dodatni dungeon i pravog bossa.Super, thanks. Inace volim igre Koje imaju vise zavrsetaka poput silent hilla,Ali nisam znao da je taj slucaj i sa personom. Steta sto Ima tako malo anime cutscenaNapravi save prije nego imaš taj razgovor i kasnije možeš krivo odgovorit da vidiš loš kraj ako ti se ne da igrat new game +