Upravo sam završio GTA V te gledam i ne vjerujem - potrebno je oko 30 sati za main story. Nikada mi ni jedna igra nije brže prošla, bio sam uvjeren da nisam uložio više od 15 sati.
Rasplet me doduše razočarao, nije ni do koljena RDR-u, ako ih mogu uspoređivati. Ne znam, vjerojatno je do mene, ali zadnjih par godina nešto nisam zadovoljan igrama. Faktor zabave je na visokoj razini, vizualni aspekt je, naravno, vrhunski te su likovi odlično napisani. S druge strane, kako sam već spomenuo, nešto mi je nedostajalo u scenariju, nije mi bilo dovoljno napetosti i preokreta. Također, težina same igre je u najmanju ruku smiješna, a u ovo spada i bježanje od policije za koje mislim da nikada nije bilo jednostavnije. Stekao sam dojam da ima manje dodatnog sadržaja od prethodnika, no realno, nisam se bavio time. Barem su misije bile izrazito raznovrsne.
No što je tu je. Uživao jesam, na kraju potpunu satisfakciju dobio nisam, no ovo je svakako lektira za sve gamere.
Metro: LL i od nedavno AC IV: Black Flag su u tijeku, hoću li ih završiti je upitno, no sutra idem po prvi puta zaigrati meni novi serijal - Dark Souls III. Hype me ponio.