sanzo Platinirao Vampire Survivors jucer. Ostaje mi jos samo par stvari iz ekspanzija za obavit. Ima @Miro pravo, igra je cista droga, tjedan dana samo to igram. Igra je prakticki cookie clicker sa castlevania skinom i ne bi trebala bit tako zabavana, a ustvari kad pocnes stalno vuce na jos samo jedan run.
Miro sanzo Vjerovatno ti one avanture ostale to mi se nije svidilo i obavio sam samo one 2 za trofeje
sanzo Miro To i pol foscari ekspanzije, cijela ona japanska i dark arcane. Imam jos sigurno par dana igre.
sanzo Miro Definitivno isplativa igra. Moram i Ender Lillies nastavit. Mislio sam samo probat Vampire Survivors, a na kraju sam sve drugo pustio.
doctorfreak Koliko je to zapravo teska igra? Ako po nekoj svojoj logici slažem build mogu sve proci bez problema ili je bolje pratiti neki online build?
sanzo doctorfreak Vampire Survivors? Nema nekog posebnog builda kojeg moras pratit. Ako losa oruzja odabreres umres i ides ispocetka. S vremenom otkljucas sva pojacanja i igra se skoro sama prolazi.
Miro doctorfreak Na pocetku malo teze dok ne pohvatas igru kasnije se otkljucaju pojacanja i onda letis kroz igru. Mozes staviti tezinu x5 plus jos tokom igranja mozes otezati i opet ti nista nemogu
doctorfreak @sanzo @Miro Kupio igru i sve dlcove…doslovno iz prve lvl 82 izdržao 27 min. Po koliko traju leveli omg? I ne kužim sve iteme imam maxano i ipak umrem? Jel caka da prvo sve power upove kupim prije pocetka igre?
Deadwalker Factorio is a game in which you build and maintain factories. You will be mining resources, researching technologies, building infrastructure, automating production and fighting
Nocna_Mandragora Izgleda mi zanimljivo ovaj Factorio, probat ću ga i ja nekad. Trenutno igram Death Stranding, mislim da sam već na nekih 50 sati, odličan mi je.
herc Nocna_Mandragora Izgleda mi zanimljivo ovaj Factorio, probat ću ga i ja nekad. Igraj bilo što drugo, za tvoje dobro! Ako @Fenix i ja skačemo u bunar, nemoj za nama!