Ovo je život,
došao jutro na posao a ne mogu gledat, oči se ne daju do kraja otvorit, kada ih uspijem šire otvorit onda peku kao otvorena rana, i onaj pjeskasti osjećaj, u ogledalu izgledam kao duh, bijel kao papir sa crnim podočnjacima. Ne mogu se ni nasmijat, lice ne radi.
Razlog?
Galdera, Octopath traveler 2.
Bravo moj boss-u, stvarno smo uživali ovih tri dana, posebno u subotu u noći kad sam išao u 4h ujutro spavat i to ljut što moram ić spavat jer te opet nisam pobijedio i zabrinut činjenicom da će te biti jako teško pobijedit.
Uzeo si mi 15-ak sati života i pamtit ću te cijeli život, hvala ti Galdera.
No Galdera, pa ti nisi ni prvi zadnji boss koji me je ostavio u nevjerici i s podočnjacima, pa zašto si ti onda poseban/posebna?
Eheheh, pa zato što sam ja znao otpočetka igre da me ti čekaš, pa sam svih svojih 150 h igre dosad usmjeravao prema tebi. Od početka sam dizao levele likovima za koje sam mislio da će te uništit, skupljao iteme i nisam ih trošio samo zbog tebe, skupio najbolje armore, oružja i ogrlice, samo za tebe moja Galdera.
I ništa, tri dana ništa.
Zašto je to tako moja Galdera?
Zato što su majstori iz Squarea znali da se ja tri dana neću naspavati zbog tebe?
Aha, ukratko, igra je turn based rpg, što znači da ja igram pa ti i tako u krug, tko koga dobije.
Ma nije to strašno, pa ja sam veteran takvih sistema, ej, laganica.
Sistem funkcionira tako da imam osam likova, pred borbu ih podijelim u dva tima, svaki tim ima svoje prednosti i mane, svaki turn jedan igra.
Pa se to svede na equipanje adekvatnih armora, weapona i lančića za baš TOG bossa. Pa kad krene moraš se s određenim likovima buffat, pa skužit koji krug kada koga healat, pa tko će odradit napad, al prije toga moraš skinut bossu armore, ogolit ga do kože sa raznim magijama jer nećeš imat dovoljno jak napad, pa tako u krug, pa onda drugi parti, druga taktika, imaju druge vrline jebiga, pa tako u krug.
Sve skupa traje nekih sat vremena. Boss ima nekih sveukupno milion i po HP-a a moj glavni lik 6500, i nije slab, neki lv 85 je (od 99). Druge enemiese na mapi proždirem ssa jednim, dva napada.
Ali Galdera se ne da, baca raznoliki spektar napada, jedan jači od drugog. Ima i onaj instant kill all party napad, volim to baš.
Noćas oko pola 1 je pala, nakon 3 dana borbe, frendač forgač @foggy kaže da se patio dva dana, on se bar patio sa bossovima u životu tak da nije neki noob (valjda 😃 )
Mijenjao sam taktiku borbe tri puta zbog nje.
Na posljetku, mogu reći da sam oduševljen, nisam se dugo tako morao namučiti za boss-a, šah je dječja igra naspram ovog.
I što je najbolje to ni nije main boss u igri, svaka ćas.
Idem žmirit dalje na poslu, čekat 3 da idemo dalje pržit oči. Volim igre.
Pusa :*