Pala GoW Ragnarok platina prošli tjedan, odgađam već tjedan dana da napišem nekakav osvrt u Ragnarok temi.
Nakon toga se natjerao da napokon završim Resident Evil 3 Remake. Lošije po svemu od RE2 Remake, definitivno previše over the top akcije, alfa Jill koja hoće manfightat Nemesisa, Nemesis kojeg svakih 10 minuta pobijediš pa se opet odmah vrati (jer je igra kratka i doslovno imam feeling da čim ga pobijedim kroz 5 minuta eto animacije eto njega odmah opet, bez pauze), lokacije su 5 puta manje nego u RE2 sa 5 puta više neprijatelja, jedino početak igre ima bar malo miris istraživanja i slobode koji je imao RE2, sad da ne pljujem dalje ali pomalo mi je žao i tih 100tinjak kn što sam dao jer čim sam završio sam obrisao dok sam RE2 palio new game jedan za drugim bar 3-4 puta.
Ono kad su grafika i gameplay koji su ostali nepromijenjeni jedina pozitivna stavka igre dovoljno govori o mom mišljenju i samo na temelju toga, vrlo vrlo generous 6/10 iako realnih možda 5/10.
I sad na Demon's Souls dok se ne skine Horizon Forbidden West (kakvo razočaranje kada Collector's Edition sa steelbookom nema CD unutra nego samo kodove….) pa ću to paralelno.