Hahahaha, fora. Nisam baš pratio situaciju oko igre tj. nisam čitao o njoj (da ne pokvarim doživljaj) pa sam baš tudum, hehe.
Što se trenutno igra i što se zadnje odigralo?
Vidim da ovo opijanje U WD nije samo moj problem:-)
, X, O ...
Da i ja sam isto ostavio najgorega za kraj, ostala mi još 3 levela, krugove su mi lakši kad jednom shvatiš da je lijevo desno, a desno lijevo. ;D
Imam već laganu fobiju od krugova i iksića kad ih vidim :)
hehe, ma od tih krugova mi je bilo najgora ona situacija kad ti desni krug (plavi) stavi sa lijeve strane, a lijevi krug (žuti) sa desne, tu sam se gubio prvi nekoliko puta, al nekak sam onda uspio :)
Da, to sam igrao više puta, uvijek se pogubim u tome, makar si prije ponavljam da je suprotno sve ;D
Smola, pozovi mene da ti to rijesim u 2 min
To opijanje necu niti pokusavati. Uglavnom uvijek zaobilazim te mini igre, uvijek je frustracija jaca od zabavnosti.
Rijesio sam sve sporedne misije, i dobio masu skill pointsa, tako da je sad igranje glavne price smijurija.
Očito treba biti pijan da riješiš tu mini igru. Evo sad prvi puta igram te mini igre jer ciljam na platinu, također prvo sam dobio sve skill pointse pa sam onda išao na glavnu priču.
Hehehe. Vidis to mi nije ni palo na pamet da probam :)
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Opa! Sniper Elite III na PS4 ima podršku za 3D. 8)
ja sam presao UFC karijeru sad cu online da mlatim malo ;D
I kaki su dojmovi za UFC ? Igrao sam demo ali nisam dobio jasnu predodžbu.....
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
ja sam zadovoljan igra je dobra,grafika odlicna ocjena 8/10.
igrao sam karijeru ucinila mi se kratka,doduse odigrao sam oko 40 borbi ali sam htio jos...
samo uvijek kod takvih igara mi se cini da bi to moglo biti malo brze,neznam...
sve u svemu odlicna zabava,pogotovo kad drustvo dodje,onda se malo samaramo! ;D
Evo krenuo malo igrati NFS rivals... Sviđa mi se igra, zanimljiva mi je... Evo da odmah pitam ovim putem, ima netko da možda ima igru instaliranu da bi mogao zaigrati sa mnom da riješim 2 online trofeja ?
Ovaj Sniper Elite III je neverovatno težak za igrati kad se isključe svi pokazatelji i uključi vetar i gravitacija da utječu na putanju metka. Gotovo nemoguće da se pogodi neprijatelj.
Ostao budan jutros do 2 da zavrsim Watch Dogs. Izvrsna igra, uzivao sam i veselim se nastavku, tj. drugom dijelu jer ce vjerojatno biti drugi grad i drugi lik (stopama GTA).
Sad malo odmora za PS4 uz povremenu partiju bejzbola, tri tjedna dok ne izidje TLOU. Iako mi nikako nije sjeo prije 6 mjeseci, odlucio sam mu dati drugu priliku, sad u igru ne ulazim s nerealnim ocekivanjima.
A do tada ce vise raditi Vita, trenutno pocinjem igrati Ys: Memories of Celceta. Solidan akcijski RPG, preporuka fanovima zanra.
[deleted]
Ja uzivam u WRC-u 4 i mogu rec da se malo malo derem po kuci psujem i skacem... ??? ;D
Sve u svemu vec se dugo nisam ovako veselio vozeci aute ;D
ko nije igral neka proba jos ako i inace volite rally siguran sam da cete uzivati.
O.k nije sad grafika ko na PS4 ali ko da ti i treba bolja grafka kad picis 150 po nekoj sumi u Finskoj ;D ;D ;D
i mene Grije taj WRC 4 ali jbt nikako da ga nabavim a bas bi ga volio igrat! ne sjecam se kad sam zadnji put vozio neke autiće na plejki :( i da sam naravno uzivao! a trenutno sam zavrsio Ghost, sa strane malo haklam World Cup! i fifu 14... a watch dogs jos nisam upalio hahahah a glavno da sam ga kupio odmah prvi dan hahaha zalosno!
[deleted]
Ljudovi trazim nekoga ko je voljan odradit sa mnom ove online trofeje u wrc-u...
Ako imate i headset budemo se prozekali 3 sata i obadva smo rjesili sve online trofeje...
??? ??? ??? ???