Tjedan ranije? A u pm >:( Srećom pa smo mi na vrijeme to riješili. Kada su ih ugasili, danas?
Što se trenutno igra i što se zadnje odigralo?
Tjedan ranije? A u pm >:( Srećom pa smo mi na vrijeme to riješili. Kada su ih ugasili, danas?pa još jučer je bila poruka da je online nedostupan. tko zna kad je ugašeno. al sam čitao da ljudi pizde. pogotovo oni koji su nedavno kupili DLC-ove za $20, a sad ne mogu osvojit trofeje
Napokon i curu malo zainteresirao za igre, igramo TWD Two.
Napokon i curu malo zainteresirao za igre, igramo TWD Two.Obavezno je navuci na neku co-op igru.
Lara Croft and the Guardian of Light je idealna.
Ako nema nista protiv krvi, Resident Evil 5 na casual...
Napokon i curu malo zainteresirao za igre, igramo TWD Two.e da je to meni dozivit,imam brata koji je davno prije igrao igrice samnom,ali ima 7-8 godina ne igra i od njega sam odustao,sad tu i tamo zarucnicu gnjavim da zabaci ali nece...e da ona rece da je zainteresirana sve bi igre na svijetu kupio ;D ;D
Najbolje je privući sa noob friendly igrama kojima je dobra priča glavna karakteristika, odnosno TWD (pogotovo ako gleda seriju), Heavy Rain, Beyond Two Souls, Wolf Among Us. Potom, kao što i Bistrić kaže, navući je na neku co-op igru koja će joj pomoći da naučiti baratati s PS3 kontrolerom. U mom slučaju idealan odabir je bio Dead Nation, ali može poslužiti i Lara, neka od LEGO igara ili LBP 2. Nakon toga je redovno uključivati u igranje kompetitivnih (F1 race stars, LBP karting, Injustice i dr.) i kooperativnih igara.
Tu je postupak indoktrinacije, što se mene tiče, završio jer je fantazija da ćeš od žene/cure/zaručnice napraviti dostojnog suparnika u FIFI, GT-u ili pomoćnika za osvajanje trofeja, ipak nerealna. No sigurno je da će, zbog navedenoga, manje prigovarati zbog tvog igranja "igrica", a i više cijeniti taj oblik zabave.
Resi Evil 5 je idealna igra za tako nesto.
Stavis na easy ili normal da nema frustracije, igra nije prebrza niti zahtjeva instant reakcije, nisanjenje ili pucanje, nego je kao stvorena za mali sporije reflekse.
Sheva je odlican lik jer pruza potporu, a nikad ne ovisi o njoj 100%. Pruza curi smisao da su njezine akcije bitne.
Osim ako nije apsolutni protivnik ubijanja zombija, idealna igra.
RE5, kao i ostale TPS igre, je ipak naprednije štivo i zahtjeva malo bolje snalaženje s kontrolerom. ;)
Zajedno smo već odigrali Heavy Rain, Beyon, TWD prvu sezonu i sada igramo drugu.
Ali ove ostale igre nikako... pokažem joj Assassins Creed - bezveze, nogomet - ni u bunilu ne bi igrala... itd.
Ali meni je i ovo dosta za sada... imamo još Wolf-a na lageru, a za ostalo pomalo...
No hvala svima na savjetima za ubuduće !!!
Evo kod mene se igra Watch Dogs i Onaj pixel shooter ili kak već :) Sa watch dogs-om sam pri kraju, pokušat ću na platinu .... Nakon toga ću uzeti neku igru opet, može i prijedlog koji da li da idem na Rayman, Infamous SS, UFC ovaj novi ili nešto drugo predlažete... Odigrao sam killzone SF i imam Fifu 14 :)
Tu je postupak indoktrinacije, što se mene tiče, završio jer je fantazija da ćeš od žene/cure/zaručnice napraviti dostojnog suparnika u FIFI, GT-u ili pomoćnika za osvajanje trofeja, ipak nerealna. No sigurno je da će, zbog navedenoga, manje prigovarati zbog tvog igranja "igrica", a i više cijeniti taj oblik zabave.Da, jako tesko se zenu negejmericu preobrati u full scale gejmericu. Moja voli Maria te zapne na Spyri ili joj klinci u vrticu objasnjavaju kako se igra Ice Age (na PS2). Koliko god da bi bilo zeznuto sa gejmericom trejdat mjesto za konzolom, toliko bi opet bilo zabavno bilo imati nekog s kime dijelis tu ljubav i strast.
Uvijek cu radije odabrat da dijelim svoju strast za igrama s svojom srodnom dusom - istog spola, preko HS-a dovoljno fizicki razmaknuti, online
Hahahahahahahahahaha. Lajk :)
Igram AC Black Flag...
Ogromna igra, ima se 100 stvari za raditi po mapi... za sada još guštam, a onda kad dodsadi idem na završetak main storie.
Meni je isto bila jako zanimljiva i nije toliko teska za platinirat....
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Upravo zapoceo Hyperdimension Neptunia Producing Perfection.
Lagana razbibriga za ljetne dane.
Završio Watch Dogs! :)
Završio Watch Dogs! :)Čestitke, ja ju jučer baš platinirao :) I to nakon višesatnog opijanja... hehe, skoro sam i sam sebe uvjerio da sam pijan
Vezano za temu, evo baš igram par dana već MGS 5 Ground zeroes, i jučer prođem misiju di se voziš u helikopteru i trebaš izbaviti onog lika u đipu... Jel se to meni čini, ili je to ovaj Kojima ??
Pa da. ;D