Ovaj tjedan se igra(lo):
Void Bastards (PC) - Završio nakon 3 dana igranja, solidna igra. Jedini minus igri mi je nedostatak lore-a (univerzum nije objašnjen te se nikad ne sazna što je pretvorilo ljude u čudovišta) te što priča ispadne malo meh (iako odgovara cinično-crnohumornom tonu igre). Preporuka, osobito ako Vam se svidio Prey: Mooncrash.
Rogue Legacy (PC) - Akcijski platformer s randomiziranim elementima. Istražujete ukleti dvorac i njegovu okolinu kako bi ste došli do trona, tj. zadnjeg bossa. Kao što sam napomenuo, igra ima nasumično generirane elemente; kada umrete, birate jedno od troje ponuđenih nasljednika, od kojih svaki ima svoju klasu te zdravstvena stanja (npr. možete igrati kao daltonistička barbarka s Alzheimerom a to znači da iduću rundu igrate bez boje te nemate mapu) i mapa dvorca je svaki put drugačija (osim ako nemate određeni upgrade). Nakon biranja novog lika, možete kupiti nadogradnje vašeg zamka koje unaprjeđuju statistike vaših likova, poput zdravlja ili napada, i otključavaju nove likove. Uz to, možete kupovati novu opremu i rune za iste, ali samo ako ste ih našli u dvorcu. Igra je dobra; umirem k'o šašav ali se zabavljam. Riješio sam dva od četiri bossa za ulaz u tron, ali više grindam za nadogradnje. Igra ima New Game + modove sa svojim bonusima, ali mislim da će mi jedan prolazak biti dosta.