fensisuperstar haj čemu molim te? Ruby i Emerald su dvije najveće šale u povijesti video igara kad sa knights of the round setupom mozes drzati bossa na mjestu od početka do jebenog kraja.
Isto kao što u FF-u 8 možeš Aurom i Squallom pomest galaksiju dok si level 1.
fensisuperstar Čim dobiješ black chocoboa završava igra i svaki fight postaje easy mode.
fensisuperstar ali nemoj mi reći da je materija najbolje što postoji u video igrama.
Materije i taj sistem plus cijelokupni fight sistem u FF-u 7 je najbolje što postoji u videoigrama 😃
fensisuperstar Imaš milijardu kombinacija i sve se svodi da quadru ili duo povezes sa Knightsima staviš heal i ccas boseve i samo spam spam spam spam
Pomiješao si se. Svaku igru možeš strgat. FF8 stvarno ima jako čudan RPG sistem napredovanja, stvarno mrzim drawanje magija i korištenje istih na broj, gdje je MP nestao? Pol igre se svodi da od svakog bossa isčupaš 100 magija sa sva 3 lika da možeš kasnije strgat igru na način koji ti paše. Nemoj bulaznit. Poanta je da obje igre možeš igrat na 1000 načina, i smatram da je tu FF7 jači jer kombiniranje materija je nešto što mi je najveći gušt ikad., pogotovo kad imaš te divlje materije kao 2 ili 4x cut, pa malo fenixa digneš da resurecta, pa joj... Ne smijem dalje, morat ću ga ić igrat opet.
Ne mislim ja da hejtaš FF7, ali pišeš gluposti pa te ispravljam.