Odigrao sam:
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
Nisam igrao originalnu igru. Remaster je odličan, malo sam pogledao usporedbe da vidim što su napravili drugačije. Igra mi je stvarno odlična, uvela je neke novosti u serijal koje će se kasnije pojaviti i u BoTW. Jedini minus su kontrole i kamera koju moraš ručno okretati i nerijetko usred borbe mi je boss iza leđa, a ja se više borim s kamerom nego s njim. I pošto su inicijalno bile motion kontrole to je malo bilo clunky. Bez obzira na te zamjerke, igra je dovoljno dobra da se prijeđe preko toga.
Pogledao sam:
Detroit: Become Human Krenuo sam igrati "igru" u više navrata pa sam odustajao, no kako su mi Fahrenheit i Heavy Rain bili dobri odlučio sam se natjerati to završiti do kraja tako da sam samo nastavio stariji save i dovršio. Fora je što se radnja može granati stvarno u nemoguće puno kombinacija i pozitivno je što je kretanje likova napokon koliko toliko normalno napravljeno nakon mučenja u prethodnim igrama. Problem je što mi je koncept više dosadan, neda mi se samo gledati i razmišljati koju ću krivu donijeti odluku.
Beyond: Two Souls
Nakon što sam riješio Detroit sjetio sam se da mi ovo stoji u libraryu i da mi nije nikako sjela igra, ali pošto nije preduga i što sam gotovo sve drugo njihovo odigrao, ajde da riješimo i to. Kretanje mi je valjda lošije nego u Heavy Rainu, a pogotovo nakon Detroita je to bilo ekstra izraženo. U Beyondu glupo što glavni lik u principu ne može umrijeti kao u drugim igrama i promijeniti tijek radnje, već mora doći do kraja tako da je nestala sva napetost. I u samoj igri nema toliko slobode, čak i kad dobiješ odriješene ruke sili te da nešto napraviš, nemali broj puta nisam imao osjećaj da ja biram put. Možda griješim i nešto sam krivo radio, ali tipa kad sam s Aidenom trebao nešto razbacati, pustio bi neko vrijeme kontroler i namjerno ne bih to napravio nego bi čekao da radnja krene dalje, ali se to ne bi dogodilo. Jedino ako nisam bio dovoljno strpljiv. Mislim da mi je Beyond njihov najslabiji entry, a jedino onu prvu igru njihovu nisam igrao. Mislim da je vrijeme za osvježavanje koncepta.
Igram:
South Park: The Fractured but Whole
To sam isto odustao nakon par sati, borba mi se nije svidjela nakon The Stick of Truth gdje mi je baš pasala. No Obsidian, no party. No, odlučio sam se opet vratiti igri i nakon što sam prešao preko combata, igra je odlična, čak sam se i naviknuo na taj combat sada. Tipični South Parkovski zahodski humor i poznati likovi, kao prava interaktivna epizoda serije.