Završio Uncharted Lost Legacy...sve što mogu reći je wow, kakva igretina.
ND je napravio bolji DLC nego što većina može sklepati full igru. Ogroman pomak unaprijed u kvaliteti likova, priče, glupe te milijarde sitnih detalja naspram Uncharted serijala. Onaj dio pred kraj vezan za oca od Chloe...jbg naježio sam se cijeli, definitivno jedan od pamtljivijih trenutaka za mene općenito u gamingu. Jedino su totalno zasrali Chloe. Meni osobno jedan od najsexy ženskih likova u gamingu, ovdje izgleda kao potrošena alkoholičarka u ranim četrdesetima, rospija.
Lagano dovršavam Crushing koji je uz auto-headshot i infinite ammo fkt pizdarija od težine i onda platinica. Bacit se onda na Uncharted 4 Crushing i skupit preostale trofeje za platinu, a tu je i Shadow of Tomb Raider najveća težina. Tu pak nemam pojma kako će Cenote riješiti, na težini ispod me je ubio u pojam koliko je fucked-up bio. No kad uz pomoć droga i kurvi i to riješim, skupim još par gluposti, trebala bi još jedna lijepa platinica pasti.
I šta onda igrat? Skroz mi se još igraju ovakve igre, a neda mi se opet prelaziti Uncharted trilogiju, makar da ih ponovo i na PS4 platiniram. Fkt tražim još dobre preporuke ovakvog stila igara.