buz To je ona free kolekcija tako da nema Infinitea unutra, morat ću to još.
Mislim da je to netočno. Koliko ja znam, u Collectionu je cijela trilogija, tj. sve 3 igre. Tako da možeš sve odigrati. Bila je početkom godine besplatna, ali sam baš u to vrijeme kupio GT Sport tako da ću cijelu kolekciju ponovno odigrati u 2021.
Prvi BioShock mi je jedna od najdražih igri sa najboljom pričom koju sam iskusio u gamingu. Jednostavno briljatno, a i atmosfera je fantastična kao što @StarFox_N kaže. Istina da napucavanje nije kao klasičniji FPS-ovi i nije na razini kao neke druge igre u žanru, ali je sasvim zadovoljavajuće, a i Plazmidi su super. Tako da ako pređeš preko malo slabijeg napucavanja nego na što si navikao, otkrit ćeš jedno pravo remekdjelo. BioShock 2 nisam odigrao, ali to je plan kad bum sljedeće godine odigrao sve 3 igre. Infinite sam isto odigrao, ali on je takoreći standalone igra i nema baš veze sa prva 2 BioShocka. Priča je isto briljantna, možda mrvicu slabija nego u jedinici, ali gameplay nažalost nije doživio neki veći skok, pa mi je zbog toga 'samo' odlična. Ali uglavnom, Collection se definitivno isplati odigrati. Čuo sam da je dvojka barem solidna igra.
Kad sam već u temi, ja igram, kao što je to slučaj cijele godine, GT Sport i napokon sam krenuo sa TLOU Part 2. Tu sam na nekih 7 sati igre i stvarno uživam.