Fico
Da ima krsa informacija ali iskrenoi u meni je bio problem, jbg davno nisam odigrao nesto u ovom zanru i sve ove vise "filmske" igre su me malo razmazile.
Ne smeta mi da citam a kad nesto zaboravim odem na wiki pa pogledam osnovi opis mesta, grada ili frakcije.
Sto se tice klase igram Cipher, i ako sam ovo izabrao samo da probam igru ipak sam oslucio da nastavim sa istom....svidja mi se i lepo se uklapa u sva ova sranja koja se desavaju.
Pathfinder sam odma znao da ce mi se svideti, mada me je character creation screen malo isamarao, znao sam da cu imati poprilicno lepo vreme stvarajuci svoga lika i sve sto sam procitao o toj igri mi pase...tako da jedva cekam.
Znam da je Tyranny dosta kraci, to je i jedan od razloga zasto ce mi to biti sledeca igra, mislim da ce ta igra da se vrti izmedju ovih vecih posto izgleda da daje podasta raznolikosti svakim igranjem.
Mene su uvek privlacile ovakve igre kao i neki meni zanimljivi point and click naslovi, samo sto su uvek bili razbacani u mom zivotu.
Mislim da sam sa ovih par igara sada miran neko vreme i naravno vec imam ideju sta igrati posle svega ovoga (ako ne izgorim)