Pokušao sam hvaljenu indie mystery igru Return of Obra Dinn. Nije mi sjela. Zahtijeva puno pažnje, pamćenja i općenito detektivskih osobina, no iako na papiru zvuči kao da bi ju trebao obožavati, ne vuče me dalje. Otkrivam imena posade misterioznog broda i načine na koji su umrli (a svih 60 je mrtvo) i na taj način produbljujem priču, ali ne leži mi takav pristup tako da ću stati.
Krenuo također Maid of Sker. Prolazna stealth horor igra. Ima atmosferu i setting nalik RE serijalu, samo je koncentrirana na šuljanje i izbjegavanje protivnika umjesto combat, ali nudi i jednu spravicu za stun protivnika, za razliku od većine "walking sim" horora gdje nema ni toga. U svemu ostalome ovo je još jedna Amnesia-style avantura sa misterioznom pričom inspiriranom Lovecraftovim djelima, da se igrati iako ima nedostatke poput tako-tako grafike (generalno je dobra ali presvijetla i bloomy) i osjećaja već viđenog u nekim dionicama, kao i ograničavanja igrača samo na manualni save.
Također započeo Terminator: Resistance. Sudeći po prvih sat vremena igre, očekuje me zanimljiv i zabavan FPS. Serijal filmova mi je drag, osobito prva dva dijela, tako da me tu već igra uspjela pridobiti što se tiče atmosfere i glazbene podloge, no vrijedi napomenuti da je gameplay sasvim OK i bolji nego što sam očekivao, lako se igra i nije striktno linearno. Zasad vrlo zadovoljan.