Castlevania : Lords Of Shadow 2
Vrlo dobra igra ali nazalost,nazalost ne tako dobra kao prvi dio koji je meni medju najboljim igrama sto sam igrao!
Najvise je to zbog same price koja mi nije na razini prve, i lokacija na kojima se odvija...ostalo je sve jako dobro ali isto ne na razini prvog LOS-a....jednostavno joj fali "ono nesto"!
Igrivost sad vise slici na DMC zbog razlicitih stilova koje mozemo mijenjat on the fly, grafika koja je tehnicki kvalitetnija nije artisticki kao i izbor lokacija dobra kao i u prvom LOS.u, muzika vrlo dobra ali opet nema pamtljivih melodija kao recimo Waterfalls of Agharta i prica je malo mlaka naspram jedinice koja ima dosta dirljivih trenutaka popracenih naracijom P.Stewarta koja mi ovdje fali...i jos jedna stvar koja mi je falila je konstantni "woobling" kamere koji mi je davao osjecaj kao da sam taj koji iz sjena i coskova prati naseg lika, ili tako nesto...
Uglavno vrijedi je odigrat,samo nije dobra kao prethodni dio...
8.5/10
Shadow of The Damned
Odigrao sam je vec prije,sad sam samo ponovio...odlicna igra i dalje meni iako ima malocice problema sa kontrolama tj preciznoscu kojih se ne sjecam odprije..mozda je stvar ove verzije, prije sam na X360 igrao!
Sto reci, zabavna igra koja sebe ne uzima za ozbiljno..odlicna dinamika izmedju glavnih likova, obozavam setting i grafiku, igrivost dobra, ost dobar..radio ga Yamaoka, a igri Mikami i Suda 51..ono,imate jedan hidden gem sveukupno!
9/10
Shadow Warrior(2'013)
Remejk istoimene igre iz 1997...
Zabavan odl school FPS...grafika stvarno nije nesto, vise kao rana igra za PS3 izgleda mada ima svojih trenutaka tu i tamo, ali ide u 60fpsa pa je bar igriva jel konstantno na vas salje hrpe protivnika odjednom, a i kombinacija katane i vatrenog oruzja je odlicna!
Prica je ok, daje vam poticaj da nastavite dalje ali nije bas nesto posebno...dinamika izmedju glavnih likova je isto dobra, Lo Wangovi one lineri zabavni, ost dosta dobar i ovo je za mene takodjer jedan hidden gem...preporuka ako netko zeli neki ovakav fps bez previse razmisljanja, suljanja i ne znam cega...bas me zabavila dobro!
9/10
Rayman Legends
Jedan od naboljih 2d platformera ikad napravljenih...igra predivne grafike, dizajna nivoa,odlicne igrivosti, prekrasne muzike i fora likova! Niti prelagana niti preteska nego bas kako treba bit...iako sam presao zadnjeg bossa i dalje se vracam igri (zajedno sa svojo kceri) redovito pokusavajuci spasiti preostale Teensie...vrh zanra za nekoga tko voli takve igre! I da, igra je jednostavno krcata sadrzajem..
10/10