Rise of the Tomb Raider - gameplay i zarazniji nego u prethodniku, s obzirom na par zabavnih novih gadgeta. Iskreno moga bi se cili dan samo penjat po raznim strukturama. Priča počela još slabije nego u prvoj igri, ali su mi se do kraja ipak poprilično svidili negativci i Jacob. Ništa posebno, ali napredak IMO. Lokacije s druge strane, koliko god bile prekrasne, čini mi se da se ne razlikuju toliko međusobno. Mislim da je TR iz 2013. ima više unikatnih i pamtljivih dionica i epskijih akcijskih sekvenci, pa mi je zato i malo bolja igra od ove. Grafika vrhunska, iako preferiram stari dizajn Lare. Soundtrack isto ima par dobrih stvari. Šta se tiče Lare ka lika, netko je baš nedavno komentira kako je dosadna, pogotovo u odnosu na Drakea i Indianu, koji bar imaju humor. I slažem se, ali Lara je zato imala nekoliko lite renegade momenata u ovoj igri, i ne znam kakva je situacija u nastavku, ali mislim da bi definitivno tribali to pojačat i samo nastavit u tom smjeru s njom.
Mislija sam se oću li se odma bacit na Shadow ali ipak ću pričekat malo da mi ne bi dopizdilo toliko istog gameplaya, koliko god dobar bija. Skinut je Black Ops 2 već neko vrime pa ide to, moglo bi bit i gotovo do kraja dana.