Uncharted 2 Among Thieves..Sedmi chapter.Koje savrsenstvo! Znaci,izbrisite ljudima pamcenje i stavite ovu igru na E3 2018!- igra bi ukrala show i ljudi bi i dalje gledali sa odusevljenjem.Kupio sam ps4 nakon sta sam prodao Pc..nabavio si multiplatform igre koje sam htio nastavit igrat na konzoli i zazalio svaku provedenu sekundu i prokleo sam sebe i sve..odustao sam i stavio u prodaju.I onda pokrenes ekskluzivu ili bolje rec ND igru i sve si oprostis. Ovo je remaster last gen igre iz 2015 pa je samim time i on vec ostario a izgleda tako dobro.Ali nije to samo izgled. Tu su detalji i interakcija sa okolinom..koja je to samo fizika u igri..pucas u mesnate neprijatelje pa onako kad su blizu neke ograde ili kutije,padnu pa ostanu visit..hodas preko njih i saplices nogama leseve..posuđe,vaze,case i bilo kakve gluposti u pokretu kad dotaknes sve se pomice ili rusi..destrukcija na svim drvenim povrsinama a ima i nekih betonskih.
Chloe je novi lik tek predstavljen u ovom nastavku..tek sedmi chaper a uvuce ti se pod kožu i ostavi trag.
Scena kad te naganja helic dok trcis po krovovima..skriptirana sekvenca ali destrukcija koji radi strojnica je sasvim spontana i fizika odrađuje posao.Ulazis u zgradu,helic raketama rusi zgradu..zgrada se ljulja a sve na tom katu u tome trenutku opet savrseno izvedeno prati zakon fizike..i na kraju zgrada krene padat,kaos opci,moras izreagirat,skocit kroz staklo u drugu zgradu..prasina se slegne,Drake nabaci neku salu,helic se povuce i nastane muk...tisina..kao da nista nije bilo...a iza tebe na zidu stoji starinski drveni sat..koji uopce nije slucajno tamo..zapravo nebis ga primjetio..ali nakon Michael Bay akcije,u tisini koja je nakon toga nastala,taj sat je jedini zvuk koji cujes..tik-tak,tik-tak...
Kroz smijesak zadovoljstva,,samo jedno se moze rec....NAUGHTY DOG!