For Honor (PS4)
Prilično dobra igra, nekako mi Ubisoft postaje kompanija za multiplayer naslove - prvo odličan Siege sad ovo. Što se tiče prezentacije, igra izgleda i zvuči čist dobro, ništa spektakularno no ne može se čovjek ni žaliti. Iako se prvenstveno radi o multiplayer naslovu, single je čist solidan, služi svrsi da se igrač upozna s različitim klasama i priča je, ajmo reć, funkcionalna. Pa hajmo na multi - nudi se zadovoljavajuć broj modova, iako bi dobro došla koja mapa više. Borba je dobro odrađena i kad se borite s igračima otprilike podjednakog skilla prilično je napeto. Jedino kad neprijatelj ima brojčanu nadmoć onda sustav baš nije idealan i uglavnom ste osuđeni na poraz. Također, klasa/likova ima pristojan broj i nudi se solidna razina customizacije. I na kraju, glavna zamjerka igri - p2p serveri, zajebi sve kad većinom dobijem strict NAT i moram više puta restartati igru da bi se pojavio open NAT da mogu normalno igrati - isto vrijedi i za single ne samo multi. Isprobao razne trikove s neta no i dalje isti problem. Bemti, što nisu mogli prekopirati Siege gdje nemam nikakvih problema s tim.
7,5/10
Mislim da ću se sad malo prebaciti na PS3 da završim Final Fantasy XIII-2 i Folklore koje sam stao negdje na polovici.