Toxicpanda može posvjedočiti
https://www.youtube.com/watch?v=5t9NQ2Pz_-A
Nisam primjetila da Veigue pokušava držati imiđ seljačine i primitivca već jako nepotrebno grumpy osobe, dok je u stvarnosti pretpostavljam plišani medvjedić. : )
On topic -
Nedavno sam si ugasila WoW subscription iz razloga što je deset godina mučenja bilo dovoljno, i treba mi pauza do nove ekspanzije.
Počela sam ponovno Path of Exile s iznad navedenom ekipom, prvi put u Abyssu. Nikako da dovršim Hellblade, Nier i Life is Strange- držim ih sa strane već neko vrijeme.
Ono na što sam se lako navukla je Northgard. Za sve koji vole dobru strategiju imam apsolutno sve iskrene preporuke prema ovoj igri. Ova igra će možda najviše privlačiti stare igrače Settlersa. Prvenstveno predivno stilizirana, prepuna sočnih boja, zabavnih animacija i malih detalja, igra ima jednako dobro osmišljen gameplay koji si možete prilagođavati i u kojem je svaki potez vrlo važan. U usporedbi sa Age of Empires gdje svaka pojedina osoba nije toliko bitna i gdje mnogi radnici mogu samo stajati ne radeći ništa (primjerice vojska koja samo stoji i nakuplja se), ova igra kažnjava za svaku nepotrebnu radnju koja bi u stvarnom svijetu bila nelogična. Osvaja se po poljima, pri čemu je svako posebno na svoj način. Postoje limitirani resursi poput kamena i željeza , što dodatno otežava igru i čini vaše planiranje težim- a tako i morate biti pažljiviji pri žrtvovanju određenih stvari. Postoje mnogi faktori koji vam otežavaju ili olakšavaju tijek igranja poput godišnjih doba, životinja, drugih klanova, posebnih polja s izazovima, invazije štakora koje vam pojedu svu hranu i poubijaju pola stanovništva itd. Partije mogu trajati od sat do pet-šest sati bez problema. Osobna preporuka igrati protiv drugih igrača, no AI im je poprilično težak ako odaberete tu opciju. Veliki plus je što developeri slušaju želje igrača, uvode izvrsne promjene i balansiraju igru u svakom patchu.