Da se nadovežem na stariji post.
Završio sam RE Revelations 2 i sada ganjam trofeje (a što drugo). Platina ne dolazi u obzir jer mi se neda ganjati one time attack trofeje (da mi je samo znati koja se budala toga sjetila). Invisible mode još možda i probam. Možda.
Sad baš skidam onaj weaboo faggot visual novel RPG Blue Reflection (za koji čujem da je loše portan), igrat ću ga sat vremena i vjerujem da će mi nakon toga sve biti dobro.
Na kraju sam ipak, teškom mukom, završio onaj Invisible Mode u REvelationsu (sva 4 chaptera), ali Isusatidragog, time attack je žešće sranje, Ako itko ima kakav savjet neka reče, jer zbilja želim tu platinu.
Blue Reflection mi baca error. Skinuo sam igru sa 3 različita izvora, skinuo svaki patch i apdejt koji su mi savjetovali i ništa. Poludit ću.
Nije mi se dalo čekati službeni izlazak Odysseya, pa sam započeo weeb na-granici-sa-pedofilijom RPG Hyperdimension Neptunia Victory (a Mario neka pričeka još koji tjedan do godišnjega, kada ću se u potpunosti posvetiti).
Victory, treći dio iz serijala, čak i nije loš u odnusu na prošle dvije, a vidim po ocjenama (kritike i publike) da je lošije ocjenjen. To je još samo jedan dokaz da nikad ne treba vjerovati ''profesionalnim'' recenzentima. I da, ganja se platina.