Završio sam Sorcery Saga, prešao onaj iritantni bonus dungeon od 256 (!!) katova, ali stvarno mi se neda ići na platinu. Sama po sebi nije teška, nema tu nekih opakih monstera (ionako sam popunio monster listu), ali treba sakupiti svih 700-i-nešto predmeta i... zajebi, nemam ja živaca.
Nažalost, kolega Zero je bio u pravu kad je rekao da mi Nier Automata neće raditi. Početni dio još nekako, ali onda uspori na valjda 3 frejma po sekundi u prvoj borbi sa robotima, tako da i to propada.
...tako da sada igram sve i svašta, kombiniram
- već spomenuti King of Fighters XIV (PC) koji, iako je možda prerano o tome pričati, ima potencijala da mi bude među dražim tabačinama
- Fast RMX (Switch) koji mi, nakon neuspješnog ganjanja određenih trofeja u Wipeout HD ipak vraća vjeru i samopouzdanje da možda i ne sakam toliki kok u tom žanru, budući da me već ekipa počela izbjegavati i rejđkvitati utrke
- Cosmic Star Heroine (PC), igru koju sam već odavno trebao skinuti ali nisam, i koju bih kupio da je zbilja izašla Vita verzija; simpatični old skul RPG sa grafikom koja kao da je ispala sa SNES-a, što me kao zadrtog fana žanra nikako ne smeta i da želi, ali brate, zašto to zauzima 4,88 GB na hardu je misterij (dobar soundtrack, inače)
- u momentu dok ovo pišem mi se skida Disgaea 5 demo (Switch), pa da i to vidimo
I da, morao sam opaliti ovaj skrinšot iz CSH; mislim da svaki iole ozbiljniji igrač i ljubitelj jednog od najpoznatijih gaming serijala uopće zna o čemu je ovdje riječ i na koju igru (i na koju scenu) ovo asocira: