• Gaming Vijesti
  • Gasi se Mimimi Games, studio koji je s Desperadosom, Shadow Tacticsom i Shadow Gambitom uskrsnuo žanr

Pročitaj na portalu
Članak

Gasi se Mimimi Games, studio koji je s Desperadosom, Shadow Tacticsom i Shadow Gambitom uskrsnuo žanr

Jedna tužna, možda i najtužnija vijest koju pišemo ove godine. Koliko brutalna može biti gaming industrija te kako se sve može izokrenuti s jednom slabijom prodajom, na svojoj koži osjetio je kultni Mimimi Games.

Velika šteta jer su oživili i odlično modenizirali žanr za današnje standarde bez da poglupljuju ili gube esecniju istoga. Ali nažalost i očekivano.

To su one igre koje svi hvale ali ne igraju i kupuju. Eventualno kad cijena istrune do kraja ili se podjeli besplatno.

Sveti Microsoft, vrijeme je…

Ošli u vječnu sjenu, mimi.

Muppets Mimi GIFs | Tenor

E jbga. ST kupio i odigrao, Desperadose nove nikako odigrati. Baš šteta, svi smo željeli vjerovati da u moru smeća za njih ima mjesta na duže staze.

Eto Square, okupi ekipu i daj im Commandos licencu.

4 dana kasnije

Sve commandose odigrao i prošo isto ko i desperadose. Osim onog 3d kaj nevalja. Žao mi je studija, jedino su još oni takve strategije delali.. EA je bil kupil Westwood onomad, znači to se križa. Blizzard je davno odustal od Warcrafta, a w3r kaj su izdali šteta MB na disku. I kaj mi još preostaje budući da sam oldskul gejmer.. niš, izvadit s tavana staru 486 dx4 i igrat prvi warcraft i dune 2..

ravendark Mozes baciti oko na Partisans 1941, ako se dobro sjecam, dio ekipe iza te igre je radio i na dorom starom Silent Stormu. Za starije stvari, ako nisi Robin Hood: The Legend of Sherwood odigrao, to se mora ispraviti, a ni Chicago 1930 nije los iako je malo jednostavniji.