• [deleted]

GoW

Teško se odlučiti među startnim ekranima u Sony ekskluzivama koji su najbolji. A najgori? Onaj od Starfielda je među vodećim. Ni strasti ni ponosa. Točno se vidi da su to radili premoreni ljudi kojima je već dosta svega, najviše toga da rade jedne te iste igrice koje još izađu bugovite.

WoW je uvijek imao zanimljive (neki vise, neki manje) dinamicne log in screenove i uvijek sam jedva cekao vidjeti kakav ce biti u novoj ekspanziji tako da WoW na samom vrhu.

Takoder, dosta su mi zanimljviji i oni koji odmah "uskoce" u igru kao npr MGS V, Just Cause 3 i slicni.

Nightmare Creatures 2 za PS1 je imao isto jako zanimljiv izbornik, vrlo upecatljiv.

Edit: ne znam kako sam MediEvil zaboravio ali definitivno jedan od najdrazih.

Meni je MGS 3 jedan od najnemaštovitijih i najdosadnijih main menua koji postoje. Najbolji primjer kako main menu totalno preslikava kakva je to dosadna i nemaštovita igra.

wooddiebone više se ne sjećam kakav je bio u originalu, ali MGS 3 start screen u HD kolekciji je jedan od najboljih ikad sa CQC u pozadini

Fenix

Bio je i u ps2 verziji. Moglo se je mijenjat boju i brzinu animacije koja se vrti u pozadini.

• [deleted]

Sad sam se sjetio jos jednog od boljih a to je Inscryption

Resident Evil 3: Nemesis (PlayStation) - The Cutting Room Floor

Silent Hill - The Cutting Room Floor

Uncharted 3 Title Screen (PS3) - YouTube

To su mi najbolji ovi iznad, ima ih još a ko bi se sjetio sad ostalih.

a najgori odnosno nemaštoviti su mi ovi (igre su mi svejedno zabavne i dobre)

Proto:Ape Escape - The Cutting Room Floor

Suikoden II - The Cutting Room Floor

Parasite Eve 2