StarFox_N neće ti to raditi, odnosno nećeš bit zadovoljan. Previše je bežičnih faktora koji produžuju delay. Meni ne radi ugodno dobro da bi igrao preko mobitela čak ni na Wifi 5 i optici

3 mjeseci kasnije

Dragon's Dogma 2 D1 na GFN

9 mjeseci kasnije

Da li je neko probao streaming sa bilo kojih servisa na Steam Decku? Kako funkcionise?

voltriz moje iskustvo na Rog Ally s GF Now je bilo dosta dobro nakon što sam se poigrao malo s mrežom. Baterija traje puno dulje, uređaj hladan, a 4K ili 1440p se odlično skaliralo. Najviše sam igrao Starfield koji ne traži neke reakcije, ali svejedno. S dobrim ruterom to ide

Slično bi trebalo bit i sa Steam Deck. Nisam isprobao, ali u teoriji bi ethernet adapter trebao to donijeti na 1/1 s PC

Fenix

Jel mislis da je ovo dovoljno dobro da radi? Ne znam sta je bitnije za streaming upload ili download

voltriz vrhunski je, oko 40-ak downloada ti je za 4k na GFN, a upload ti je bitan najviše dobar odziv

Fenix

Posto sam tebe gnjavio oko ovoga evo jedan osvrt:

Uzeo sam srednji paket na Geforce Now, vrlo lagana instalacija na steam deck.

Nakon sto je uradio povezivanje racuna sa Steamom, pojavile su se igre koje oni podrzavaju.

Sta sam probao:

Cyberpunk 2077

Witcher 3

Ghost Recon Wildlands

Ghost Recon Breakpoint

Tom Clancy's Division 2

Svaka igra ide na Ultra detaljima na Steam Decku na rezoluciji 1920x1080 bez ikakvog input laga i sa minimalnih 60 fps.

Cyberpunk izgleda duplo bolje na OLED Steam Decku nego na ps5.

Najbolja stvar od svega jeste da konzola se uopste ne grije kao da ne radi ili imas otvoren browser. Duzina trajanja baterije u odnosu na nativno igranje na decku je nebo i zemlja.

Nisam ocekivao ovako dobro iskustvo, professional membership je 10.99 EUR mjesecno. Ovo je nevjerovatan pomak u cloud gamingu.

voltriz ajde baš mi je drago da ti funkcionira i iskreno sam očekivao da ćeš možda osjetiti bar lagani input lagg budući da si preko wifi povezan, ali izgleda da je Deck jeben na tom polju

To ti je otprilike iskustvo igranja i na PS Portalu. Ubuduće neće trebat ništa nego jedan 8-inčni ekran s dobrim mrežnim modulom i to je to

Prebacio u GFN temu

EDIT: I steta da si taman propustio 50% popusta na GFN planove. Možda bude nešto oko Božića.

Fenix

pa evo iskreno se nadam da ce biti neke promotivne akcije oko Bozica jer bi uzeo za cijelu godinu. Ne znam koliko cesto rade update liste igara, ima par koje bi bas volio da ubace