pravednik Niko nije krao već smo plaćali za pretplatu
Ako se dijelilo na 4 osobe koje su plaćale, to je bila 4x manja cijena nego što je službeno navedena cijena pretplate. Nigdje nije bilo navedeno da je cijena pretplate 2.5€ ako ćeš dijelit account sa još troje ljudi.
Za Netflix se ne ciganim. Ja sam plaćam pretplatu i dao sam pass prema još troje ljudi. U ove 2 godine mi je svatko platio jednom jer ih nisam ni tražio. Mene ovo realno ne dira 5%, jedino mi žao što ovi moji više ne mogu gledat.
Jel se ciganim sa Fenixom i Fettyem za Hbo Max? Apsolutno. Ne kradem, al se ciganim jer gledam da prođem što jeftinije na neki polulegalan način. Smiješna promo cijena podijeljena na troje ljudi. Dok će trajat, super. Ak ikad prestane, jbga, bilo je lijepo dok je trajalo i dok sam se ciganil.
Ovo sa Playstation Plusom je promašena usporedba. Oni sami produljuju ljudima pretplatu radi njihove greške u prebacivanju na euro. Nitko nije znao da će se to događat, nigdje nije bilo navedeno u regulativama. Btw, kad već pričamo, meni nije nijedan mjesec produžen, a uredno imam aktivnu pretplatu već godinama.
Naravno da su ovo radili svi, nije ovo samo na brdovitom ciganskom Balkanu. Ne moraliziram, ne branim Netflix (dapače, idu oni meni jako na kurac), al ne želim ni baš ispadat licemjeran.
Ne moramo se slagat oko ovog niti ja ikog gledam ispod oka jer sad masovno pljuju po Netflixu. Posve ih kužim. Al od početka oko ove stvari imam isto mišljenje koje je Thomas Anderson sažel u onoj gore quotanoj rečenici.
Ak vam ovo ne paše, sposerite ih čim više na mreži i ne plaćajte Netflix pretplatu. Uzmite pretplatu za neki drugi servis, nije da ih nema. Budite snalažljiv Vpn balkanac ko Player i dođite do svega jeftinije. Instalirajte si Kodi, uzmite neki Iptv. Imate dosta opcija ak su vam se ovi cigani zamjerili. Bar u ovom stvari možete "glasati novčanikom".