Fico Stvarno mi nije jasno sto se mora dogoditi da ljudi shvate da ovo nije napravljeno zbog neke krize, zelje za boljom kvalitetom ili cak potrebom, vec iskljucivo da bi nagib grafa se podigao za 0.1 stupanj kako bi dionicarima pokazali i rekli: "Gle. Vidite kak raste."
Ček stvarno? Ovo me sad šokiralo. Mislio sam da multimiljarderska američka kompanija funkcionira samo na ultra altruističkim principima, hoćeš mi reći da danas ujutro nisu dijelili medvjediće djeci po Los Angelesu?
Mislim, gotovo će te me natjerati u situaciju gdje moram "braniti" američku korporaciju što je samo po sebi presmiješno, a još smiješnije je kako ne vidite da dvije stvari mogu biti točne. Netflix može biti preskupa platforma koja nudi 90% smeće sadržaj koja je sad maknula neke funkcionalnosti, a u isto vrijeme može biti da su ljudi 15 godina abuseali tu funkcionalnost do besvijesti na što je zločesta kompanija žmirila na jedno oko. Dobili su 6 milijuna novih pretplatnika u tjedan dana od uvođenja ovog novog sistema, stvarno ne vidm potrebu da se pravim blesav da su i potrošači, uključujući mene, iskorištavali Netflix koliko god su mogli 15 godina.