• Gaming Vijesti
  • Otvorene su prednarudžbe za limitirano Spider-Man 2 izdanje PS5 konzola u domaćim trgovinama

Pročitaj na portalu
Članak

Otvorene su prednarudžbe za limitirano Spider-Man 2 izdanje PS5 konzola u domaćim trgovinama

Među domaćim igračima dugo nije vladao interes za nekom PlayStation ekskluzivom poput ovoga kakav je sada za Marvel’s Spider-Man 2. Traži se primjerak više za Collectors izdanje, a sada su konačno otvorene i prednarudžbe za tematizirane konzole i kontrolere.

Kad dovedem malu doma i vidi ovu spiderman konzolu na polici to je to biti će akcije, ali ne one koju želim.

Ne znam, meni ovo izgleda kao da je preko kurca rađeno. Puno su bolje bile one PS4 limitirane konzole.

Flipper baš jadno, povećali su cijenu poklopaca jer je Spiderman. A inače su isto u SD davali popust na preordere, sad ništa 😔

Meni izgleda fantastično. Jest da je preskupo, ali sigurno ne izgleda da je napravljeno nabrzaka.

Nekih pol vure u editoru, pa na printanje.

Običan skin koliko god dobro zgleda, nije to gradnja stana.

Kul izgleda, ali volio bi vidjet ostale prijedloge za dizajn. Mislim da ja ovaj ne bi odabrao kao najbolji.

Ako neko zna da još negdje ima ovih covera, please javite mi.

Sinoć bilo još. Danas nema niko živ.

@Tzereen htio sam isto uzeti danas. Uzmem jutros u Sancti, zovu 3 sata kasnije kao ipak neće biti na zalihi koliko im je javljeno. Svijet medija ista stvar, uzmem cover u 1500 i u 1900 mi javili istu stvar kao i SD.

A Infomark se coveri prodali u par minuta…

Ista stvar, ako negdje bude pls javite

Dobili su ih vjerojatno 20 komada raspoređeno po svim dućanima.

Nemojte se niš čudit.

bit ce po njuskalu za duplu cijenu

Frend mi je preorda priko sancte i dobio mail dan kasnije da ih nemaju i cancelali mu narudzbu