treasurehunter Ono što mene smeta je, koliko ja znam, ogromna količina izrezanog sadržaja koji je bez pardona bio promoviran sve do izlaska igre. I riječ je o nekim poprilično velikim featurima koji se nisu mogli izbaciti dan prije nego što je igra otišla u gold fazu

treasurehunter , a što je bilo obećano nemam pojma, pa se ne mogu niti ljutiti ako to ne nađem u igri.

Giphy - Confused Math GIF by Cyberpunk 2077

treasurehunter u prijevodu nemas pojma o cemu pises, ali je bitno samo da pises? Nije izrezan ogroman sadrzaj, vec je igra akcijska avantura, a ne punokrvni open world rpg koji pomice granice (najava)

chono Kada je TLOU 2 izlazio ( igru nisi imao niti si je ikada odigrao ) dan i noć si bio u temi.

Kritizirao si igru, uvjeravao sve nas ( koji smo igrali) da je fail, naslađivao se s svim kontroverzama i uništavao temu.

Fenix te na dan izlaska igre morao banati na 24 sata da tema koliko toliko može normalno funkcionirati.

I sada Ti prozoveš čovjeka da njegovo mišljenje ne znači ništa jer nema minute u igri…

Stvarno?

StarFox_N pa da, fair for all zar nije? Ako se moglo mene iznapadat, zasto ne mogu ukazat na isto u ovom slucaju. Osim toga sta se tu nesto pravis pametan, kad znas da sam igrao kod Marka i da smo prosli par chaptera. Ovaj nije kupio CDPR igru niti zaigrao jednu sekundu! Stvarno??

@treasurehunter ti imas stajaliste oko cdpra i dogadaja, ne oko igre. Prvo razluci te dvije stvari. Mislim pisi sto god te volja, ali ne generaliziraj o igri koju nisi vidio.

treasurehunter Ne kažem ja ništa, možda bi mi se i svidjela.

Igra je odlična. Priča je odlično prezentirana, SF Blade Runner atmosfera, Deus Ex nadograđeni likovi, mješavina thrillera sa detektivskim dionicama, kako ideš prema kraju biraš koje ćeš likove spasiti, i kako ćeš završiti…romantični odlazak sa dragom ili si skratiš muke…da ne spojlam previše ali kako ne namjeravaš igrati nije neka šteta.

Gamplay opet ovisi o tvojem stilu igranja kao nadogradnje koje radiš i oružja koja koristiš, vatreno oružje, hakiranje, bombe, pametno oružje, katane, laserski bič, parkur…ima tona originalnosti…

Misije vezane uz priču traju pre kratko ako samo njih ganjaš, sporedne su vezane uz život u gradu, rješavaš probleme za lokalne krimose i gradiš vlastiti put, zarađuješ i nadograđuješ se. Sporednih misija ima hrpa…da bi ih završio moraš ih rješavati sistematično, jer pre slab nemaš šanse sa dobro opremljenim bandama.

Grad je ogroman i izvrsno dizajniran, neke zgrade su poput one iz zadnjeg Dredd filma. 3D zvuk u igri je izvrstan, glasovna gluma odlična, muzička podloga originalna i odlična, glavna muzička tema diže adrenalin. Grafika je jednostavno vrh gaming industrije, i biti će još dugo vrh.

Igra nije savršena, ima neke mane koje mogu smetati ako očekuješ funkcionalnost GTA igre, neke stvari će popraviti po tom pitanju u zadnjem patch i ekspanziji. Nisam ju shvatio kao GTA naslov tak da me nije bilo ni briga kaj ne možeš pucati dok se voziš na motoru, kaj je policija retardirana ili kaj NPC hoda u krug po ulicama. Taman posla da idem pratiti kuda hoda NPC, meni su kao kulisa gradskog života sasvim OK, ima ih na ulicama usporedivo sa AC Unity.

Ovdje uopce nije ni bitno je li Cyberpunk dobra ili losa igra, nego je rijec o vec opasnom presedanu gdje se pokusava izjednaciti legitimitet necijeg misljenja o necemu sto nije ni probao s onim misljenjem nekoga tko i jest probao.

Fico Isto tako ja tebi sad mogu reći da to što ti pišeš nije nikakvo pisano pravilo.

Šta sad to znači da ako čovjek nije odigrao igru da ne može imati svoje mišljenje ii stajalište o pogledu same igre?

Možda je pogledao koji gameplay ili walkthrough i donio zaključak?

To je isto kao su neki od vas meni pisali e odigrao si samo prvih 10 sati igre pa ti je igra mlaka…trebao si odigrat do kraja da bi donio zaključak. A to je glupost teška.

Ili recenzent koji je završio igru ima svoj zaključak koji je kontra mojeg koji sam isto završio igru.

Nekolicina Vas konstantno, ali konstantno nameće svoja mišljenja, i sve što Vi kazete je tako i ne može drukčije.

Dajte se opustiti radi se o fu cking igrama i pustite ljude da pišu svoja mišljenja bez da ih razapinjete.

Ako ste Vas nekolicina toliko alfa, toliko iznad svih najbolje da si napravite totalno privatni forum pa raspravljajte do iznemoglosti.

Najiskrenije mislim da je ovo forum na kojem se apsolutno najmanje poštuju tuđa mišljenja. Konstantno podjebavanja, provokacije, favorizacije nečeg i slično.

doctorfreak bit foruma je rasprava. Ti napišeš mišljenje, ja napišem mišljenje i nema rasprave. To nije forum nego piskaranje po zidu javnog WCa

doctorfreak Ako ti ne pase na forumu, otidi, vec si naporan s tim aJmE oTiCi Cu BuHu.

Tko je spreman javno iznijeti svoje misljenje, mora biti spreman i da ce se to misljenje potencijalno kritizirati.

Za kratak odgovor i jednostavan primjer koji ces mozda cak i shvatiti, ako ja vozim Skodu i kazem da je dobar auto, ti nisi nikada vozio Skodu i kazes da je smece, tvoje misljenje ima ravno nula tezine naspram mojeg. Nitko ti ne brani da ga izneses. Deri se na ulicama ako zelis. No to misljenje vrijedi frisku figu.

treasurehunter , no iznio sam čvrste argumente kojima branim svoje stajalište.

Oprosti, ali nisi.

Napisao si puno toga, ali "argumenti" su ti bili apsolutno nikakvi osim što se da iščitat da "ne voliš CDPR jer nisu isporučili ono što su najavljivali", a ustvari nemaš pojma o čemu pričaš, što si jasno rekao sa ovim riječima:

Znam nešto okvirno, i znam da su poprilično važne i velike stvari izbačene. Što točno spada u taj sadržaj ne znam, niti me zanima previše.

Nema potrebe nakon reakcije pojedinih članova odmah izigravat žrtvu niti tražit brisanje accounta. Nisi igrao Cyberpunk, očito ne znaš ništa oko igre i igra te ne zanima, ali si "mjerodavan" prozivat druge što se "zamaraju" odgovaranjem na tvoje postove.

Lega, nejde to tako…

doctorfreak ta sad to znači da ako čovjek nije odigrao igru da ne može imati svoje mišljenje ii stajalište o pogledu same igre?

Možda je pogledao koji gameplay ili walkthrough i donio zaključak?

Čovjek nije prismrdio igri nit ičem u vezi nje, al to nit nije poanta svega ovog…

Fico Kad bi svaka rasprava bila konstruktivna rijec nebi rekao. Ovdje je vecinom teza moj je veci od tvojeg. O niskim udarcima i provokacijama da ne govorim.

BTW kaj nisi ti nedavno radio kratke pauze od foruma baš zbog takvih stvari?

doctorfreak Otkad postojis na ovom forumu 90% aktivnosti ti se svodi na provociranje i prozivanje drugih, a ostalih 10% na izigravanje jadne zrtve. Isto radis sada nakon sto si agresiju digao na stotku. Ovdje rasprava staje. Ili se drzi teme na normalan nacin, ili se iz nje mici, umjesto da provociras.

Fico

E zavisi. Ak misli na one only češke Škode prije spajanja sa Wolkswagenom onda je u pravu ak veli da je Škoda sranje od auta.

Fico Laprdaš bezveze…da je tako već bi bio trajno banan ohoho puta.Preuveličavaš. Nikog ne vrijeđam niti napadam već iznosim svoje misljenje u pogledu kvalitete rasprava na ovom forumu. Imaš stalno pik na mene jer se u dosta stvari ne slažemo ali neces me isprovocirat na način da te vrijeđam ili išta slično. To sam obecao adminu od zadnjeg bana i tog se držim. 😃

Što se teme i igre tiče slazem se oko novog kolege i ne slažem se u potpunisti s @chono. Igra je ok, ništa više od toga. U nijednom segmentu nije najbolja igra. Al ni u jednom. Dakle ok priča (čak i super kakvih bajki ima zadnjih godina), gameplay iako na momente fun AI je debilan u svakom pogledu. NPC totalno fake, policija ko da ne postoji. Vozni model služi svrsi ali i dalje mi jedan gta miljama ispred. Previše zatvorenih lokacija u kojima nemamo pristup i premalo interakcija sa omolinom. Priča preprekratka s dozom da je druga polovica totalno izbrzana i to se dobro osjeti. DMG/health/armor penetration kod nekih situacija nema veze s mozgom. Grafika nabrijana s nvidijinim efektima koje da bi maxao moraš imat monster PC a zapravo nekakvi default settingsi kao i grafa na konzolama nije ništa wauuu…čak poneke teksture izgledaju očajno. Mjuza na momente odlična na momente mah. Atmosfera ni sam neznam…blještavilo na sve strane…i za cyberpunk pretjerano.

Evo jel sad bolje? Možete sad meni kontrirat slobodno, ja sam završio igru 😉

treasurehunter javio moderatoru da obriše ovaj profil pa bi ovim postom želio završiti ovu raspravu, a time i boravak na ovom forumu

Pretjerana i nepotrebna reakcija.

Gameri nisu roboti ili botovi, nego su ljudi kao i svi drugi. Ako si došao u temu izraziti svoje mišljenje uz očekivane reakcije, onda se to zove trolanje.

Uvidio si to i sam i tražio brisanje profila, vjerojatno jer ti je neugodno, što je skroz ljudski.

Tu smo da raspravljamo, tko želi dobrodošao je.

treasurehunter Ako imaš toliko vremena pisati i uzbuđivati se oko nečega poput tuđih stajališta glede videoigara, smatram da se ti ljudi mogu smatrati vrlo sretnima kada u životu imaju vremena za tako bezvezne i nebitne stvari.

Očito si jbni sretnik s obzirom na količinu teksta koju si ispisal prvi dan na forumu

Al vas je čovjek zapalio ko kocku za roštilj…..😁