Fico Kad bi svaka rasprava bila konstruktivna rijec nebi rekao. Ovdje je vecinom teza moj je veci od tvojeg. O niskim udarcima i provokacijama da ne govorim.

BTW kaj nisi ti nedavno radio kratke pauze od foruma baš zbog takvih stvari?

doctorfreak Otkad postojis na ovom forumu 90% aktivnosti ti se svodi na provociranje i prozivanje drugih, a ostalih 10% na izigravanje jadne zrtve. Isto radis sada nakon sto si agresiju digao na stotku. Ovdje rasprava staje. Ili se drzi teme na normalan nacin, ili se iz nje mici, umjesto da provociras.

Fico

E zavisi. Ak misli na one only češke Škode prije spajanja sa Wolkswagenom onda je u pravu ak veli da je Škoda sranje od auta.

Fico Laprdaš bezveze…da je tako već bi bio trajno banan ohoho puta.Preuveličavaš. Nikog ne vrijeđam niti napadam već iznosim svoje misljenje u pogledu kvalitete rasprava na ovom forumu. Imaš stalno pik na mene jer se u dosta stvari ne slažemo ali neces me isprovocirat na način da te vrijeđam ili išta slično. To sam obecao adminu od zadnjeg bana i tog se držim. 😃

Što se teme i igre tiče slazem se oko novog kolege i ne slažem se u potpunisti s @chono. Igra je ok, ništa više od toga. U nijednom segmentu nije najbolja igra. Al ni u jednom. Dakle ok priča (čak i super kakvih bajki ima zadnjih godina), gameplay iako na momente fun AI je debilan u svakom pogledu. NPC totalno fake, policija ko da ne postoji. Vozni model služi svrsi ali i dalje mi jedan gta miljama ispred. Previše zatvorenih lokacija u kojima nemamo pristup i premalo interakcija sa omolinom. Priča preprekratka s dozom da je druga polovica totalno izbrzana i to se dobro osjeti. DMG/health/armor penetration kod nekih situacija nema veze s mozgom. Grafika nabrijana s nvidijinim efektima koje da bi maxao moraš imat monster PC a zapravo nekakvi default settingsi kao i grafa na konzolama nije ništa wauuu…čak poneke teksture izgledaju očajno. Mjuza na momente odlična na momente mah. Atmosfera ni sam neznam…blještavilo na sve strane…i za cyberpunk pretjerano.

Evo jel sad bolje? Možete sad meni kontrirat slobodno, ja sam završio igru 😉

treasurehunter javio moderatoru da obriše ovaj profil pa bi ovim postom želio završiti ovu raspravu, a time i boravak na ovom forumu

Pretjerana i nepotrebna reakcija.

Gameri nisu roboti ili botovi, nego su ljudi kao i svi drugi. Ako si došao u temu izraziti svoje mišljenje uz očekivane reakcije, onda se to zove trolanje.

Uvidio si to i sam i tražio brisanje profila, vjerojatno jer ti je neugodno, što je skroz ljudski.

Tu smo da raspravljamo, tko želi dobrodošao je.

treasurehunter Ako imaš toliko vremena pisati i uzbuđivati se oko nečega poput tuđih stajališta glede videoigara, smatram da se ti ljudi mogu smatrati vrlo sretnima kada u životu imaju vremena za tako bezvezne i nebitne stvari.

Očito si jbni sretnik s obzirom na količinu teksta koju si ispisal prvi dan na forumu

Al vas je čovjek zapalio ko kocku za roštilj…..😁

treasurehunter Dobio sam dojam da si vrlo nezadovoljan privatnim životom i da si u gamingu našao spas, a zato ne želiš da ti to itko pokvari. Ja to poštujem. Mislim, barem dio u kojem gamingu daješ ogromnu važnost i pažnju u svome životu.

Giphy - Yvonne Orji Therapy GIF by Insecure on HBO

treasurehunter

Žao mi je da odlaziš, rijetko kada na forumu dobijemo ovako pozitivnu osobu. Pogotovo osobu kojoj gaming nije bitna stavka u životu, zaista nema puno takvih na FFA. Evo zahvaljujem ti u Tuhijevo ime da si mu kao svoje zadnje djelo ovdje pomogao da bolje spozna sebe i da nisi ništa tražio zauzvrat. Zbogom prijatelju i sve najbolje u budućim pothvatima.

Jedan od zabavnijih korisnika, molim da ga se ne briše. Uljepšava slobodno vrijeme 😀

@treasurehunter

Nema zbilja potrebe da odeš. Trebaju nam takvi ljudi jer postaje pomalo suhoparno, kao da smo u isprogramiranoj matrici.

Moraš prihvatit komentare na tvoj. To je tako svuda. Ako vidiš negativu u komentaru najbolje da odmah odeš na neku drugu temu na ovom forumu jer ne isplati se zbilja natezat. Ak imaš vremena i volje onda samo naprijed.

Znaš onaj stih od EKV-a. Izađi na ulicu i bori se. Ovaj forum je kao ulica. Piši što god želš i misliš, samo poštuj pravila foruma i nemoj nikog po naosob vrijeđat po bilo kojoj osnovi. Možemo se zekat u pozitivnoj atmosferi sa nekima i na hard modu ali moraš dulje ovdje ostat da upoznaš članove da vidiš ima li sa tim i tim šale ili ne. Nema razloga da zato odeš a kamoli da te izbace gazde. Živio!

@treasurehunter

Nemoj se toliko obazirati na druge i ne uzimaj toliko k srcu što drugi pišu. Kada bi svi tako, mislim da nitko živ ne bi dolazio na forum. Jasno i argumentirano obrazloži svoje poglede i stavove i to je to. Na ogorčeneosti i negativnosti ćeš naići u svakom kutu neta.

Kao i uvaženi zastupnik @TITANXIS mislim da bi trebao ostati i mislim da bi bio dobar član foruma.

treasurehunter Poprilično sam uvjeren da niti jedan član ne radi u CD Projekt Redu.

To je zato što nas je strah od otkaza!

treasurehunter

FFA je toliko raznovrsan koji se dotiče raznih tema i daje ostalim članovima da otvaraju nove teme nevezano ili vezano u videoigre. Prvenstveno ovdje smo svi iz istih razloga, da pišemo o igrama ali one nisu uvijek u fokusu u našim životima što sve manje zbog drugih preokupacija, što zbog pomanjkanja vremena ali i zbog godina koje nosimo na plećima pa skrećemo na druge teme koje su nam trenutno ineteresantne i po tom pitanju je ovaj forum najbolji jer ima svega za svakoga.

Ne znam možda već je ili nije ali volio bih da FFA postane najpopularniji i najčitaniji prije svega portal jer svakodnevno nas FFA ekipa počasti sa infoima o igrama, povremenim recenzijama i sl. pa tek mi u pozadini zbivanja kao forumaši komentiraši 😆.

Regao si se zbog RE4 remake što ti je najbolje izdanje u zadnje vrijeme a ja zbog TLoU prvo izdanje remastered pa smo tu negdje sa istim okidačem za registraciju.

Sve u svemu imaš za sad moju podršku, nisi sam, ima nas još 😆

Vidim da si ful pozitivac sa srcem ispred a razumom iza u pozitivnom smislu. Nekako hercu dajem prednost.

Ako ostaneš, nećeš požalit.

treasurehunter Štoviše, upravo smatram da sam gubitnik bilo ove ili bilo kakve slične rasprave jer sam si dopustio da svoje vrijeme odvojim na ovakve nebitne i prolazne stvari. I ljut sam na sebe što si nisam mogao pomoći i potrošio vrijeme pisajući sve ove postove umjesto da sam radio nešto produktivnije i korisnije. No, s druge strane, odbijam biti vreća za udaranje isfrustriranim ljudima koji nisu naučili da ne mogu dobiti sve što žele u životu i da ne mogu nametati svoja razmišljanja i osjećaje drugima.

Nemoj to shvaćati toliko ozbiljno. Tu smo da se zabavimo, izmjenimo iskustva, da pogledamo radove od @TITANXIS i slično. Na kraju krajeva, za par dana, ove rasprave se nitko neće ni sjećati. Niti si ti ičija vreća za udaranje, nemoj se gledati kao gubitnika u bilo kojem smislu, ne vjerujem da te je bilo tko uzeo na pik. Sve ovo shvati ležerno. Ukoliko vidiš da s nekim nema smisla dalje, idi u drugu temu ili istog stvavi na blok ukoliko postane naporan.

TITANXIS Nekako hercu dajem prednost.

Hvala!

Otišli smo u offtopic sa ovim i ja bih završio sa još jednom pošalicom u vezi tvog nicka. Nekako si brzo našao to skriveno blago i pobješe nam s njim 😆

Poštivam sve što si napisao.

I tebi i tvojima sve najbolje u životu!