fensisuperstar Miro Ja san igrao prvi i nije me primio 98% foruma je nakon ove izjave odlučilo kupiti remnant jedinicu :-D
deathwish [deleted] dobar shooter iz 3lica sa souls like mehanikom. Za priču me nije bilo briga pretjerano ali igra cisto fun
foggy Zaboravih da early access nema veze s regijama. Ondak se lagano igram u 1 ujutro ako je verovat konzoli i tajmeru. Nadam se raznovrsnom oruzjom i perkovima, bestijama i super boss fajtovima. Cant wait
Miro fensisuperstar M da Davali su je besplatno na plus, neznan jesan li ikad ikoga vidija da je igra. Ps4 igra sa ps2 grafikom i prosjecnim pucanjem sa dark souls mehanikom, neprijatelji nikakvi staze bile jednolicne.
fensisuperstar deathwish ja sam jedan od onih koji neće kupiti Koliko god da je kontraverzan (uvik kontra uvik kontra!) nakon diabla 4 iskustva gdje se 85.87% slatemo, ja vidim da je @Miro mozda zapravo i prečesto u pravu. Remnant me uopće ne privlači
Miro fensisuperstar Ja sto me zanima probam pa tek onda odlucin, tako je ipak najbolje. Ali onda je to skup sport ali jebiga. Gleda san dosta recenzija i bas izgleda jako dobro puno bolje neko R1 Da nisan bio u guzvi i iman dosta zaostataka mozda bi uzeo odma ovako ipak cekanje
deathwish fensisuperstar ma za jedinicu govorim, free je bila na epicu😌 Al da nije za svakoga sigurno, meni jedinica dobra bila ali obzirom na manjak vremena ne žurim se s 2jkom
pravednik Igra je jako zahtjevna. Odlično izgleda na max postavkama ali jede GPU. Za očekivati od Unreal 5 naslova.
foggy Inace, ne stignem napisat, ali imam 30h cca. Jako sam zadovoljan, 8/10 cca kak stvari stoje, teska solo ali rewarding i gameplay mi je mrak. Kombinacije klasa i oruzja plus perkovi i modovi su pun pogodak i gustam ko prase.
Tuhy Dopeljano mi danas, krenem čim završim mrtvi FF. I meni djeluje da će mi jebeno sjest. Prvo solo, a onda ću coop uskočit nekom. Fora je to sa proceduralno generiranim, tak da NG+ bude različit, sa novim bossovima.
foggy Tuhy Ako ti spawna isto područje, malo ga izmiješa. Ono što je najviše RNG su dungeoni i questovi kroz kampanju - zato treba igrat više puta. Ili igrat Adventure mode kojeg mozes resetat po svijetovima, a odvojen je od kampanje. To je za loot i neke stvari, iako nisam skroz siguran jel za sve baš. pravednik Solidna je igra i baš mi sjeda. Ima mane ali za sad čvrsta osmica. Što ti se ne sviđa? Meni osobno: Zapne u animaciji kad se penje, puni metke, puni health. Treba stop button žurno Performance mode je neigriv na plejci, a High postavke na PC-u imaju isti problem - teardown ekrana, imam neke crte posvuda, grafika se lomi. Na Balanced Modu radi ok Story i likovi su mi zadnje smece. Srećom gameplay je prokleto zarazan i dobar pa to izvlači Puno više je dobrih stvari, tak da sve u svemu super.