Slike nebeskog svoda znaju biti interesantne. Još kao klinac sam se tak sa društvom zabavljao gledajuć u nebo i tražili smo neki poseban oblik kojeg je strujanje vjetra kreiralo. Pa rekoh idem se opet zabavljat i gledat i tražit neki poznati oblik sa zemlje na nebu, 😆 Ovi sad nisu neki posebni ali mi ne izgledaju kao dobronamjerni, kreiraju pravu nepriliku!

Podjelite ovdje slike neba iznad vaših mjesta gdje god se nalazili.

Da prođem I prag od 50 otvorenih tema.

Na oblačnom nebu iznad Zagreba.

12 dana kasnije

Oblaci sa kišicom. Vrijeme ludo! Neka čudna grmljavina, povremeno paducka kiša, pada tak minutu dvije i gotovo, za par minuta dođe sunce ko da nije ništa bilo.

Jedna iz kratke šetnje sa psom neznam kad slikano

Ovo su oblaci, samo plaze po podu. Slikano jer nisam nikad vidjela maglu koja ima strukturu jogurta

Jedna duga

I jedan klasični zalazak

6 dana kasnije

Ne izgledaju tak opasno ali već me je sustav obavjestil da u 17 h očekujem kišu ali izgleda po grmljavini da će i prije.

19 dana kasnije

Kako bi ciganka Husnija rekla: bit će kiše, bit će i sunce, a možda i snijega bit će.

25 dana kasnije

Malo putnih koji su me pratili i samo što tad nisu zaplakali ali ipak nisu izdržali i na ličkom području pustili prvu suzu.

Ovaj mi izgleda ko gljiva na Hirošimi.

Kišni oblaci ali ovdje je planinica ipak glavna glumica. Slika te zanimljive nakupine stijena i zemlje imam pun k i svaki put je moram fotkat kad tud prolazim i kao da mi govori: "slikaj me, slikaj me"!

2 mjeseci kasnije

prayer ja se nebi više vraćao u HR. Barem dok ne padne prvi snijeg

4 mjeseci kasnije

fensisuperstar

Nije, prve dvije su Cavtat, teća je Šibenik.

Našlo bi se i iz Pazina dobrih slika da idem tražit, ali ne da mi se spajat disk. Ovo sam imao na mobitelu 😃

fensisuperstar

Nisam ni ja često tamo, izbjegavam ić ako ne moram, nije da baš jako volim grad 😃

Evo još par lokacija, skužio sam da ustvari imam dosta dobrih slika neba