Ja si u 90% slučajeva pečem pileća prsa.
Između 200 - 300g (većinom 2 komada).
Ne stavljam onaj predefinirani set up kak ima za meso (piletinu), nek ručno odaberem općenito air fry (ima i grill opcija, nju ne koristim) 20 minuta, 200 stupnjeva.
I taman mi je. Ponekad ostavim minutu - dvije duže.
Što se tiče pripreme prije toga, dan prije izvadim iz škrinje da se otopi, cca sat - dva prije pečenja posolim i ostavim na tanjuru da se još malo ocjedi.
Tefal friteza, 6,5L zapremnina.
Samo da nadodam, pekal sam i ostale komade piletine, peko sam svinjske šnicle i pohanu svinjetinu & piletinu i apsolutno sve je ispalo odlično, ko i Fenixu.
Mala zamjerka na pastrvu. Ispeče se super i fino je i sve 5, al jbga, kožica nije onak fino hrskava ko na tavi i ulju.