klinjo Prodajem Xbox One S kupljen 2018. godine. Uz Xbox dajem još jedan kontroler, sedam igri te orginalni vertical stand. Igre za PS4 na slici nisu za prodaju. Ne zanimaju me zamjene. Cijena je fiksna. Primopredaja VŽ i ČK Mogućnost slanja poštom u ostale krajeve Cijena je 135€
klinjo Povodom pobjede našeg dragog tehnološkog giganta Microsofta nad smrdljivim neprijateljskim Sony-em, spuštam cijenu na 165 Eura! Heil Phil!! >Sve sarkazam, osim cijene. Ona je 165 Eura<
klinjo foggy Dobro, nema problema 🤝. Htjela bih doći, ali ću biti jako zauzeta poslom, pa ću poslati poštara FedEx GROUP-a u vaš dom da vam preda gotovinu, a zatim vam preda predmet kako bi mi ga mogli poslati kući. 🏘 👍.
klinjo Bump. A da baš nebude dosadan bump, evo jedna iz škrinjice prodaja preko facebook marketplace. Mi smo međunarodna financijska organizacija koja nudi zajmove u svim sektorima za sve ozbiljne ljude. Odobravamo kredite od 5.000 do 5.000.000 eura svima kojima je potrebno financiranje izgradnje: za izgradnju kuće, kupnju automobila, kupnju motora itd. Stoga svakako ozbiljno shvatite svoje pitanje i budite iskreni. Obratite se našoj tvrtki koja nudi osobne zajmove uz kamatu od 2% i rok otplate od 1 godine do 50 godina. Ako si zainteresiran; Ostavite nam svoj WhatsApp broj. Hvala na razumijevanju.
klinjo Bump... Iz škrinjice fejs oglasnika Poštovani klijente, Deutsche Bank, njemačka banka, sada je dostupna za kredite od 5.000 € do 50.000.000 € uz mjesečnu kamatu od 2% i rok otplate od 1 do 30 godina, pa ako ste zainteresirani, pišite nam
klinjo Znači, maknul na njuškalu i fejs marketu da prodajem igre uz XBOX i da je sad samo XBOX na prodaju... Ja uredno dobivam poruke koje igre idu uz XBOX? Do sad prodaval s igrama i nitko da reagira. Maknem igre i grizu na XBOX ko ludi. Tu na forumu prodajem s igrama za 135 eura. Smanjil cijenu. Iz škrinjice fejs oglasnika...