wooddiebone imamo tonu padobranaca koji niti planiraju igrat igru, niti ih zanima išta o igri, ali ne ustručavaju se posrati sve na temelju svog lošeg iskustva.

wooddiebone Primjer Elden Ring koji je od launcha do danas poprilično bugovito iskustvo sa ne baš bajnim performansama.

Ajde bar ne mogu ljudi reć da pišeš samo gluposti kad vlastitim postom dokažeš svoju tezu 😃

wooddiebone lega zezam te. jeste svi napeti ko spaga u djepu.

wooddiebone Neke skupine igara doživljavaju drugačiji tretman.

ovaj forum ima doslovce najmanje nintendo fenova, ako cemo iskreno. isto tako ti nintendo fenovi, njih 90% ni ne ide u druge teme osim mozda o jrpg i eventualno from soft. tako da…

wooddiebone Primjer Elden Ring koji je od launcha do danas poprilično bugovito iskustvo sa ne baš bajnim performansama.

u 80+ sati niti jedan bug u elden ring, a igra je droppala meni na series x, ali najvise u mid 40 fps sto ja sa vrr display gotovo ni ne primjecujem i to je bilo jako rijetko. dali treba kritizirati, treba, ali stanje nije ni blizu lose kao npr sa jedi survivor.

u Zeldi imam preko 30 h i niti jedan bug, a performanse stvarno jako rijetko idu ispod 20, a kada je 30 framepacing je flawless. jednostavno taj hardware je preslab, dok pc i ps5 i series x nisu i ako igra steka to je onda do optimizacije developera.

wooddiebone dok u temama hrpetine drugih igara imamo tonu padobranaca koji niti planiraju igrat igru, niti ih zanima išta o igri, ali ne ustručavaju se posrati sve na temelju svog lošeg iskustva.

tu se slazem i mucno mi je citati starfield i cyberpunk teme, ali tu treba moderacija reagirati kao sto to bude u slucaju sony temama gdje odmah pocnu s bannovima prijetiti kada pocne trollanje i shitposting.

wooddiebone Primjetio sam da upravo tri navedene skupine žanrova dosta (više nego drugi žanrovi) privlače igrače koji jako vole drugima govoriti kakve bi njima igre koje igraju trebale biti, a tuđe mišljenje o nečemu što se njima sviđa, doživljavaju kao osobni napad.

ali nije. to su mozda dva tri clana takva, plus da, ovih from soft ima mozda malo vise, ali jrpg i nintendo fenovi ne vidim bas da idu okolo srati po sony i microsoft te 3rd party igrama. mozda i ne citam previse te teme, ali ja nisam tog dojma.

wooddiebone Piši privatno ak ti se raspravlja.

kazem sto si napet?! volim citati tvoje osvrte, samo sto nekada zabrijes bezveze. znam da ne volis jrpg, nintendo i from igre i to je sasvim u redu, ali onda nemoj raditi isto sto i te skupine za koje ti tvrdis da rade to sto te smeta. mislim presmijesno da se kljusad od 30 i kusur godina ponasa kako se ponasa u nekim teamama, ali to je valjda tako na netu kada se skrivas iza avatara i mozes pricati sta hoces bez nekih posljedica. i sam sam znao jesti govna, ali zbilja je postalo toksicno da kada bi sam svoje postove citao, bilo me sramota nekada.

ljep dan ti zelim i nema zle krvi izmedju nas

"I can say with a very high degree of certainty that Microsoft has tried the first path and it did not work at all. That has driven them to make the large acquisition. I talked to all the publishers, and they unanimously do not like Game Pass because it is value destructive, not only on an individual title-basis, but also or an industry level. The recent number of subscribers that Microsoft announced on January was 25 Million. I am sure everyone has their own views on this, but I personally was expecting a larger number given all the money they have spent. We have close to 50 Million PlayStation Plus subscribers. We believe we have a meaningful subscription service."

Što je nekome smislen servis prosudit će svatko ponaosob. Ono što ja vidim je da ima dosta ljudi koji samo gledaju kratkoročnu isplativost servisa ili korist i to je sasvim u redu iz te perspektive. To što ovi eliminiraju konkurenciju masovnim kupnjama studija i izdavača, što uskoro (prema leakanim planjvima) planiraju kompletno otpisati fizičke medije, što su već jednom pokušali uvesti always online (i opet će, ne sumnjam) je istim tim individuama očito jako malo ili uopće nije bitno. Ali svakom svoje, kako kažu, jel. Isto vrijedi i za izdavače i studije koji zbog današnjih troškova igara srednjeg ili velikog budžeta spas vide pod okriljem veće kompanije. Samo što i tu imaju kontrolu i zahtjeve da igre budu određene kvalitete i isplativosti, a ni Microsoft nije kompanija koja će dopustiti da "fušare". Kako god okreneš, pritisak je postojao i postojat će. I dobro dok ima konkurencije i izbora.

To vam je sve jer igrate free 2 play online servise umjesto igara.

Godinama ponavljam i ponavljaću.

A kaj vas konkretno muči, niš mi nije jasno? Igara svih žanrova nikada više, igre nikad jeftinije, industrija nikad bogatija. Da se potrgaš nemereš odigrat sve kaj vrijedi, barem na PC-u.

chono ili free Epic games

Control fenomenalna naslov u svakom pogledu. A Plague Tale super indijanac, tri Bataman, tri remastirana Biosocka, GTA V, Borederlands 2 i 3, Death Stranding remek djelo, Dishonored prvi drugi, Fallout 3/ New Vegas, Dying Light, tri Metroa, Prey, tri Tomb Raidera, Civilizacija VI i TW Troya, TW Warhamer, XCOM 2…itd.

Sterlok bila je sala s obzirom na "free games" u woodijevoj tezi

fensisuperstar

Stavljam i kineski spyware, sve MMOove, Looter Shootere, MOBAe, Battle Royale, Hero Arena Shootere, sve kaj nemreš upalit i igrat bez veze na internet i/ili je neigrivo bez day one patcha i sve singleplayer igre sa games as service dizajnom (AC).

Nije da od ikog očekujem da prestane igrat takve igre niti da ja nikad nisam igrao takvu igru. Sam velim da je ovo rezultat.

Pokopali smo žanrova i žanrova, serijala i serijala zato kaj ne pašu u moderni model fad žanrova i igara na traci.

Koja glupa analogija u zadnjem replyu. Free tržište je free tržište.