Deadwalker Nadam se da nece, neka Sony bude prisiljen napravit svoj fps koji konkurira CODu
Gaming Chat - news, tračevi i rumori
Deadwalker Mogli su imat 10 god.deal a sad će imat još do 2024.god i adio.
- Uređivano
Zar stavrno mislite da neće biti Cod-a na PS?
Da se najprodavanija igra na svijetu ne pojavi na tržištu od 60+ miliona korisnika…
Pa to si ni sam $M ne može dopustiti, da se odreknu takvog profita.
Na EG-u su momentalno besplatne OW fantasy igra Genshin Impact ver.3.5 i strateška Rise of Industry.
Genshin Impact | Download and Play for Free - Epic Games Store
Rise of Industry | Download and Buy Today - Epic Games Store
Često mi se pojavljuje taj Genshin kao reklama kad pregledavam YT videje valjda i ostalima.
Znam da je free jer imam je prilike vidjet i na Sonyju kad gledam pod free igre. Ovo je novi update za igru.
https://exputer.com/news/games/wo-long-fallen-dynasty-negative-reviews/
Kaj se to desava s tim PC portovima? Vise niko ne zna portag igru na komp?
renda igra nije toliki krš koliko seru. 1.02 je zapravo puno bolji od 1.00 verzije.
- Uređivano
Ajme….
Edit:
Mislim da je nerealno ali evo…
Ako kupe nadam se da Sony nece dugo cekat da napravi RDR1 rmk Ako vec kupuju Take2/CDPR ili EA su moje zelje iako mislim da si samo CDPR mogu priustit, samo da netrose pare na uzasni SquareEnix
- Uređivano
chono ali je community na Steamu postao 0 tolerantan
Kamo srece da se i recenzenti i konzolaski gejmeri malo ugledaju na njih, a ne da daju 9ke i 10ke koda im zivot ovisi o njima. Mozda bi se devovi onda i potrudili tu i tamo izdati igru bez day one patcha i gomile drugih sto sitnih sto vecih problema.
Harebrained Schemes, tvorci Shadowrun Returns trilogije i Battletecha, su najavili novu igru: