chono Da, zato su potpisali ugovor za COD sa njima…jel ne utjecu na njihov" ekosustav" toboznji ..molim te, chono.

darkfenix pa ne utjecu. Utjecu na finisiranje akvizicije kupnje Activisiona. Zato je i potpisan deal s njima i s Nvidijom. Sada ce oboje magicno odustati od zalbe. Nintendove igre i cijela strategija u nijednom trenu nije konkurencija kao Sony.

chono Izjavili su lazljivci i da im Sony nije konkurencija, pa se ispostavilo potpuno drugacije kad se doslo do dokumenata u kojima se vidi kako vjerno prate sto radi konkurencija, tj.Sony…tako da ovo da im Nintendo nije konkurencija, mozes macku na rep objesit, cekaj samo da napravi N malo jacu konzolu. Gle, da je to neka druga kompanija, neka sa igracim zaledjem, kao sto je Sega bila ili Nintendo ne bi rekao rijeci za ovu akviziciju, ali to su supci koji su pokusali sjebat igrace u vise navrata, vi kao da ste zaboravili E3 2013g….ponovit ce se opet, ako im se prilika da.

darkfenix opet? Pa ponavlja se upravo sada, sve je ovo mazanje ociju, Spencer je expert za lazni marketing, kad tad bude ova kula od karata pala, vidimo kaj se vec desava, otkazi, odlasci bitnih figura dev studia koji su prije akvizicije bili zadovoljni ocito, sad odjednom kao Mikami ide iz cista mira iz SVOG studia, dap.

Polako vise ne budu izdavali uopce fizicke igre( krenuli vec jesu) i onda ne budes mogel kupit igru za 70€ nego budes prisiljen imati GP, nist od ovog nije dobro, a da to sve radi Sony e onda bi se drugacije pricalo.

darkfenix marketing, PR, izjave nemaju bas previse veze sa stanjem na markatu. Ti mijesas stvari. Nintendo ima potpuno odvojen ekosustav od MSa, imaju svoju briju koja i dalje prolazi. Nova jaka Nintendova konzola i dalje ne znaci multiplatform konzola kakva je XBox postala. Ni blizu.

@renda sony to nemoze raditi, jer je mici u usporedbi sa MSom. Rezanje fizickih primjeraka ili digitalije i guranje pretplate only nemoze proci zbog trzisnih regulativa. Na taj nacin bi skrsio intel, amd, nvidiu…. I cijeli niz proizvodaca HWa. Da ne govorimo da bi taknuo u Valve i ekipu koja zivi od digitalije. Kupnja primjerka igre ce ostati do daljnjeg, pa makar samo u digitalnom obliku (sto se mene tice, fizikala moze odumrijet)

Da ne citiram svakog jer možemo tako u nedogled, neka mi bilo tko od vas da argumentirani objektivni odgovor sa činjenicama kako Microsoft trenutno “uništava” industriju i što bi ste vi napravili da ste na njihovom mjestu bez ikakvih što bi bilo da bi bilo scenarija i blesavih pretpostavki zašto je tko otišao. Znači Microsoft je u govnima, Gamepass im je jedini spas i trebaju promjeni sada a ne za 5 godina. Besmisleno se tako raspravljati jer na svako sranje koje je Microsoft napravio ja mogu naći još dva jednaka ili veća koji su napravili i Sony i Nintendo. Znači idemo objektivno bez pristranosti razmisliti.

chono sony to nemoze raditi, jer je mici u usporedbi sa MSom

E upravo to…i onda jos treba dopustit MS da kupi Activision za 70mil.dolara, dapace treba navijat za njih,lol..

prayer pa 100 puta sam vec rekao..E3 2013! Da nije bilo Sonya kao konkurencije jebali bi jeza tada svi. Izbacili knozolu ,Xbox360, na trziste koja je imala skoro 50% failure rate…kupovina nekih poznatih studija, pa zatvaranje nakon doslovno par godina, i tako…

darkfenix Nije to moje pitanje, pročitaj opet post i odgovori na njega u potpunosti a ne samo ono što tebi odgovara.

darkfenix nitko ne navija za njih, vec meni kao PC igracu ovo nije nikakvo unistavanje gaming industrije. Bacas totalno destruktivne projekcije i krajnosti neutemeljene na bilo kakvim podacima. Sony prodaje konzole kao nikad ranije, izbacuje i dalje svoje eksluzive, okrenuli su se i PCu kao platformi, izbacuju remakeove po punim cijenama, i dalje naplacuju pretplate, izbacuju VR uredaje i naslove i ja ne vidim niti jedan nacin na koji MS unistava gaming i Sony, pa cak i kupnjom Activisiona.

prayer Jedino sto bi sada napravio je da sam na njihovom mjestu nak9n godina i godina neuspjeha, je da bi se povukao iz igrace industrije, i dao nekom sposobnijem da udje umjesto njih ..

chono Gle Google i Stadiu…bas ko krcma, otvorili i zarvorili.

U biti gle Segu, gle Panasonic i 3DO, gle Atari, gle Apple i Pippin gle SNK..

darkfenix super analogija, firma koja je izasla na IPO 2004. godine, kada je MS postojao vec 29 godina… i to nakon sto su imali uspjesan box 360 i nemaju potrebe kao Google za toliko POCova…. -___-

Edit: sto da gledam ostale? (Kad si vec editirao post). Kako nisu vukli prave poteze i potukla ih je konkurencija? Sto ako je GamePass pravi potez i stavlja Sony na mjesto jednog Atarija? Legit ili ne?

darkfenix

Ma kojeg da nije bilo Sonya…da nije bilo kupaca publike gledatelja a ne Sonya. Sony je planirao isti kurac napraviti ali ovima je bila konferencija dan prije i sve je eksplodiralo nakon toga a Sony samo sve prominuo.

Zato je i imala konzola svakakva sranja online offline kad je izasla.

Gamad su jedni i drugi, i jedni i drugi su pokazali da su jos veca gamad kad su na vrhu a for the players kad su na podu.

Zaboli me kurac ko ce sto kupiti i imati i dalje cu igrati sto mi se igra kao i do sad.

Miro A gle, mogli su i oni bit supci i reci da je to buducnost gejminga, i krenut isto tom rutom…ali nisu. Da je bilo po MSovom danas nebi niti posudit igru mogao a kamoli prodat je…a da ne privcamo o posjedovanje neceg, sve bi nam 3 puta naplacivali!

Miro Nazalost nismo u Marvelovom Multiversu, pa necemo nikad saznat sta bi bilo…😂