Još ćeš mi postat drag
Gaming Chat - news, tračevi, rumori, X je smeće
- Uređivano
Za sada Team Ninja nece davati nikakve detalje o novom Ninja Gaidenu
- Uređivano
Sorcerer Ovo bi bilo top, level design u GoW:R je rekao bi besprijekoran, backtracking ala metroidvania se vidla na sve strane tak da bi serijal bio i vise neg dobrim rukama.
- Uređivano
Flipper najtuznije je zapravo to sto ovo samo daje zeleno svijetlo Pokémon Company da je u redu izdavati igre u ovakvom stanju i da ce rekordi svejedno padati.
Jos vise je strasno to sto su ovo vjerojatno brojke samo fizickih kopija jer Nintendo nema praksu objavljivati digitalne rezultate prodaje pa si mozemo samo zamisliti kolika je stvarna brojka.
- Uređivano
Sorcerer ja samo znam da mi moral ne dopusta kad jednom izigram Violet ni da prodam igru dalje nekome nego cu ju cuvati kao podsjetnik na vlastitu naivnost i brzopletost koju sam lako mogao izbjeci uz vrlo malo zdravog razuma.
Medjutim na drugu ruku igrao sam igru prvi dan 8 sati u komadu. Tako da…nema mi pomoci.
Baš sam neki dan pričao frendu, a i ovdje (i think) da bi baš volio da nove konzole izađu tek 2028. Jer brijem da nismo vidjeli ni 50% snage trenutne generacije.
resident_evil Mene ne dira toliko "snaga", performanse itd. koliko stagnacija i nedostatak inovacija u igrama.
Volio bih vidjeti bolji AI, uvjerljivije svjetove, inovativniji gameplay itd.
Baš želim igru koja će napraviti BOOM. I pritom ne mislim u tehničkom smislu.
- Uređivano
https://www.thegamer.com/xbox-stealing-forza-refund-pricing-errors-anti-consumer/
Znaci digitalne igre nam mogu "uzet" bilo kad, nismo vlasnici niceg.
Kad smo već kod toga, Deus Ex GO i Hitman GO se miču sa Androida/iOS, pa preuzmite na mob ako još možete. Tijekom pandemije su dijelili te igre besplatno a sad se izgleda miču zauvijek. Ne znam je li i Lara Croft GO u tome, ali evo….