Još ćeš mi postat drag 😁😁🤩🤩🤩

Sorcerer

Luđak je već najavio da ima ideje za 9 igara.

Samo neka, trojka je urnebesno dobra igra.

Fenix

Uspeo sam.

Mislio sam da je bug ili tako nesto.

Znaci kada upalim konzolu niti imam ps4 verziju u korpi, niti je imam u ponudi preko zvanicne prodavnice.

Kada odem preko kompa tada je igra u ponudi i nalazi se u korpi.

Kakva šizofrena budalaština.

Za sada Team Ninja nece davati nikakve detalje o novom Ninja Gaidenu

Sorcerer Ovo bi bilo top, level design u GoW:R je rekao bi besprijekoran, backtracking ala metroidvania se vidla na sve strane tak da bi serijal bio i vise neg dobrim rukama.

Zapravo tužno.

Ne zato sto su to Pokemoni, već sto je igra u tako katastrofalnom stanju prodana u toliko puno primjeraka. Sto bi rekao gospon Alen Ljubas na FB: “Dok je ovaca treba ih šišati.”

Flipper najtuznije je zapravo to sto ovo samo daje zeleno svijetlo Pokémon Company da je u redu izdavati igre u ovakvom stanju i da ce rekordi svejedno padati.

Jos vise je strasno to sto su ovo vjerojatno brojke samo fizickih kopija jer Nintendo nema praksu objavljivati digitalne rezultate prodaje pa si mozemo samo zamisliti kolika je stvarna brojka.

maverick

Pogledaj sam Cyberpunk 2077, a on se unatoč bugovima i glitchevima prodao do sada oko 20 milijuna primjeraka

Sorcerer ja samo znam da mi moral ne dopusta kad jednom izigram Violet ni da prodam igru dalje nekome nego cu ju cuvati kao podsjetnik na vlastitu naivnost i brzopletost koju sam lako mogao izbjeci uz vrlo malo zdravog razuma.

Medjutim na drugu ruku igrao sam igru prvi dan 8 sati u komadu. Tako da…nema mi pomoci.

Flipper

Baš sam neki dan pričao frendu, a i ovdje (i think) da bi baš volio da nove konzole izađu tek 2028. Jer brijem da nismo vidjeli ni 50% snage trenutne generacije.

resident_evil Mene ne dira toliko "snaga", performanse itd. koliko stagnacija i nedostatak inovacija u igrama.

Volio bih vidjeti bolji AI, uvjerljivije svjetove, inovativniji gameplay itd.

Baš želim igru koja će napraviti BOOM. I pritom ne mislim u tehničkom smislu.

renda Znaci digitalne igre nam mogu "uzet" bilo kad, nismo vlasnici niceg.

Giphy - Hillary Clinton Nod GIF

renda Normalno.Iznajmio si licencu na neodređeno.Kad zatvore servis,gubiš sve igre.To je realnost digitalnog sadržaja.

Kad smo već kod toga, Deus Ex GO i Hitman GO se miču sa Androida/iOS, pa preuzmite na mob ako još možete. Tijekom pandemije su dijelili te igre besplatno a sad se izgleda miču zauvijek. Ne znam je li i Lara Croft GO u tome, ali evo….