Torgue Siege je napravio brdo crossovera s raznim igrama, filmovima, serijama i crtićima.

To su samo skinovi za operatore i ništa više.

Ovo je dobro za Nier.

Iako je Siege star 7 godina još uvijek ima jako veliku bazu igrača i sigurno će se prodati nešto Nier skinova.

Nešto će se zaraditi i svaka reklama je dobra reklama.

Grammy nominacije za najbolji soundtrack u videoigrama prošle:

• Aliens: Fireteam Elite (composed by Austin Wintory)

• Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok (composed by Stephanie Economou)

• Call of Duty: Vanguard (composed by Bear McCreary)

• Marvel’s Guardians of The Galaxy (composed by Richard Jacques)

• Old World (composed by Christopher Tin)

Kopirano sa: Link

fensisuperstar Doći će dan kad će Fallout opet biti kralj žanra. I u crkvi se neće čitati evanđelja, nego riječi Joshue Grahama.

Lp

Kad sam vidio ovo mislio sam au kakva raketa, i onda sam skuzio da je ArchAge2 i shvatio da će biti uništen zbog monetizacije 😃
    Šteta

chono jebeš to kad nema 150 bugova u prvih 3 minuta videa 🙂 nije to elder scrolls

ali ajde ima nešto što je imaju zajednički 😃 katastrofa performanse

Drustvo, trebam pomoc.

Hocu da kupim Ghost of Tsushima ps4 verziju, na ovom popustu posto je jeftinija od ps5 verzije.

E sada, kad sam na lapu bez problema sam je stavio u korpu, ali kada upalim konzolu, postoji samo ona ps5 verzija. Cak mi kaze da u korpi nemam nista.

Preko kompa imam uredno u šopu opciju da odaberem i tu opciju, ali kada odem na ps store na konzoli, postoji samo ps5 varijanta.

U listi zelja na destopu imam obe igre.

U listi zelja na konzoli samo ovu za peticu.