Sterlok Xbox says Series X|S price point ‘will remain’, following PS5 increase | VGC (videogameschronicle.com)
led_zeppelin Sterlok uzeo bih ovo sa dozom rezerve jer sjetimo se ( mali off topic ) kako su se samsung i xiaomi smijali apple-u kada su izbacili punjač iz kutije pa su iduće godine ispratili isti primjer kojem su se smijali. Ili blizzard sa reklamom gdje se smiju mikrotransakcijama. :')
wooddiebone escoban Mercedes je nekvalitetno, nepouzdano i preskupo govno sa 30 kila sajne plastike i nikla kojem škripi cijeli interijer kad ga palcem lagano pritisneš. Vozio bi Kiu rađe nego Mercedesovom servisu ostavljao pola plaće svaka dva mjeseca.
DarkPunisher Bas sam mislio da ce ovi tutletki iz Sonya danas objavit datum konfe ali nista…bas su iritantni ovu generaciju
AbelKOsMos Uskoro sveze iz Ryu studija. https://www.psu.com/news/yakuzas-ryu-ga-gotoku-studio-confirms-sneak-peek-trailer-next-week/
fensisuperstar bosscorelli jebate kad je linera provuko derao sam se na wcu kao da sam tamo. Kakv energija bajo moj!
krpa Torgue Boomer shooteri baš cvjetaju poslije novog Dooma i Duska. Tako mi je drago da je žanr ponovo pun života. 🙂
led_zeppelin @Tzereen Kad si već spomenuo 2nd son dlc je nedavno postao free, planiram uskoro replayat igru da vidim uopće o čemu se radi.
StarFox_N Tzereen Brad ga sere. Kaže mi želimo COD na PS-u zbog igrača. Zašto onda nisu ponudili ugovor na 10 godina. Ponudili su ugovor jer s tim žele skupiti poene da im se odobri akvizicija. Kužim, svi su isti. Biznis ali mrzim te laži i jeftine spike.
Flipper Imaju 6 godina minimum CoD. Bolje da prestanu plakat jer će ih MS kupiti. Deal je ovaj CoD + 6 idućih.